Denizlispor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Hedef 3 Puan

Denizlispor\'da Hedef 3 Puan

Denizlispor, PTT 1. Lig’in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı için Kayseri’ye giderken, yönetim de yapılan son antrenmanlara gelerek futbolculara destek verdi.

02.11.2014 13:31

Denizlispor, PTT 1. Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı için Kayseri'ye giderken, yönetim de yapılan son antrenmanlara gelerek futbolculara destek verdi.

Deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hafta boyunca çalışmalar 3 puan üzerine yapıldı. Hafta sonu oynanan maçların ardından sıralamada 12. sıraya kadar gerileyen yeşil-siyahlı ekip, Kayserispor'u deplasmanda yenerek aşağı sıralardan kurtulmak istiyor. Tesislerde yapılan son antrenmanı, Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve diğer yönetim kurulu üyeleri de izleyerek takıma destek verdi.

Kıbrıslıoğlu, "Evimizde aldığımız yenilgiyi ancak deplasmanlarda alacağımız puanlarla telafi edebiliriz. Bunun için de takımımıza güveniyoruz. Kayseri güçlü bir takım ancak bu ligde yenilmeyecek bir takım yok. Kayseri'den puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Pazartesi günü 18.00'da oynanacak olan maça, Denizlispor'un şu ilk 11'le çıkması bekleniyor:

"İsmail, Hakan, Ömer Alp, Mehmet Cansın, Gökhan, Erçağ, Bülent Ertuğrul, Veli, Mustafa Keçeli, Emrah, Genkov." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement