Doğan: Gitsin Moda Editörlüğü Yapsın - Son Dakika
Spor

Doğan: Gitsin Moda Editörlüğü Yapsın

Doğan: Gitsin Moda Editörlüğü Yapsın

Gökhan Süzen'in menajeri Özkan Doğan, Gökhan Süzen'in giyimine yönelik yaptığı açıklamaları sert bir dille yanıtladı.

21.03.2013 10:23  Güncelleme: 11:11

Celal Kolot'un Gökhan Süzen'in giyimine yaptığı açıklamaları eleştiren Özkan Doğan; "Celal Kolot, bugüne kadar Samet Aybaba ile çıkar ilişkisi içerisinde olduğumu, Beşiktaş'ı içerden baltaladığımı, bütün oyuncuları benim getirdiğimi ve Gökhan Süzen'in Beşiktaş'ta oynayamayacak kalitede olduğunu söyledi.

"BU TERBİYESİZLİĞİ HAZMEDEMİYORUM"

Bunların hepsine göz yumdum. Ama bugün basında bir açıklaması yer aldı. "Gökhan Süzen, kız gibi giyiniyor. Beşiktaş'a yakışmıyor." şeklinde açıklama yapmış. Bu terbiyesizliği artık hazmedemiyorum. Gökhan'ın futbolunu eleştirebilir ama giyimini eleştiremez.

CEMİL İPEKÇİ'YE BAŞVURSUN

Gökhan, evli ve ailesi olan bir insan. Kendisi insanların kıyafetiyle çok ilgiliyse gidip Cemil İpekçi'ye başvursun, moda editörlüğü yapsın,spor yorumculuğu yapmasın. Önce Beşiktaş'ta yönetici olduğu dönemlerdeki yaptıklarının hesabını versin. İnsanları karalamasın. Benim de bir ailem var Gökhan'ın da ailesi var" dedi.

SÜZEN'DEN, KOLOT'A DAVA

Gökhan Süzen, 110. yıl kutlamalarında giydiği kıyafet için dün Radyospor'a bağlanıp, "Gökhan'ın giyimi utanç verici. Bayan bile böyle giyinmez" diyen, siyah-beyazlıların eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot'a dava açacak. Gökhan, açacağı 100 bin TL'lik manevi tazminat davasını kazandığı takdirde parayı şehit ailelerine bağışlayacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Doğan: Gitsin Moda Editörlüğü Yapsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement