Draxler Transferine Tottenham Engeli - Son Dakika
Spor

Draxler Transferine Tottenham Engeli

Draxler Transferine Tottenham Engeli

Arsenal'in istediği Julian Draxler'i satmaya hazırlanan Schalke kulübü yerini eski oyuncu Holtby ile doldurmak istiyordu.

16.01.2014 16:36  Güncelleme: 16:34

Sezon başından bu yana Arsene Wenger Almanların son dönemde yetiştirdiği genç yetenekler arasında yer alan Julian Draxler'i almak için büyük uğraş veriyor. Yazın muradına eremeyen Fransız menajer devre arasında sonuca yaklaştı. Schalke bırakmaya niyetli olsa da önce yerini doldurmak istiyor. Bunun için en uygun aday ise Tottenham'a geçtiğimiz sezonun devre arasında sattığı Lewis Holtby...

Mirror'un haberine göre Tottenham'ın patronu Daniel Levy Alman oyuncuyu bırakmak istemiyor. Bunun da nedeni Julian Draxler'in ezeli rakibi Arsenal'e gitmesinin önüne geçmek. Yazın başında Gareth Bale'i Real Madrid'e satarak Mesut Özil'in Arsenal'e transferinin yolunu açan Tottenham ikinci kez bu şekilde bir yardım yapmak istemiyor. Julian Draxler'in sezon sonundan itibaren devreye girecek olan 45.5 milyon euro karşılığı serbest kalır maddesi devre arasında geçerli değil. Dolayısıyla Arsenal oyuncuyu almak için Schalke ile anlaşmak zorunda. Schalke ise önce bu oyuncunun yerini doldurmak istiyor. Tottenham forma şansı bulamayan Lewis Holtby'i vermediği sürece transferin gerçekleşmesi mümkün gözükmüyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Draxler Transferine Tottenham Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement