Dursun Özbek, Haldun Üstünel'e Teklif Götürecek - Son Dakika
Spor

Dursun Özbek, Haldun Üstünel'e Teklif Götürecek

Dursun Özbek, Haldun Üstünel\'e Teklif Götürecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, taraftarların sevdiği eski yöneticilerden Haldun Üstünel'e yöneticilik teklif edecek.

28.04.2016 08:26  Güncelleme: 08:29

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in "tecrübesiz yönetim" eleştirilerinden kurtulmak için bulduğu ara formül de yönetimdeki genç isimleri rahatsız etti.

Faruk Süren, Abdurrahim Albayrak ve Haldun Üstünel gibi tecrübeli isimleri Sportif AŞ yönetim kuruluna almayı planlayan Özbek'in bu kararıyla, yönetimindeki genç isimlere by-pass yapacağı sarı-kırmızılı camiada konuşuluyor.

MEHMET ÖZBEK'E RİVA PROJESİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'i de futbol şubesi sorumluluğundan çekmeyi ve kalan iki yıllık başkanlık süresinde Riva projesini kendisine emanet etmesi bekleniyor. Albayrak ve Üstünel gibi tribünlerin sevdiği isimlerin Sportif AŞ yönetimine girmesi halinde Cüneyt Tanman ve Tayfun Demir'in istifa ettiği Galatasaray yönetiminden yeni istifaların gelebileceği de camiada konuşuluyor.

Son Dakika Spor Dursun Özbek, Haldun Üstünel'e Teklif Götürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIMI 0 0 Yanıtla

Advertisement