Elazığspo'un140 Dönümlük Arazinin Satışı Reddedildi - Son Dakika
Spor

Elazığspo'un140 Dönümlük Arazinin Satışı Reddedildi

Elazığspo\'un140 Dönümlük Arazinin Satışı Reddedildi

Elazığspor Kulübü Başkanı Öztürk, "Elazığspor, yakın bir ilde veya bir metropol şehirde bundan sonraki sezonunu geçirecektir" dedi.

07.08.2012 23:33  Güncelleme: 10:21

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, takımın tesislerinin bulunduğu 140 dönüm arazinin takıma satılması isteğinin il genel meclisi tarafından ret edildiğini belirterek, "Elazığspor, yakın bir ilde veya bir metropol şehirde bundan sonraki sezonunu geçirecektir. Maçtan maça Elazığ'a gelecektir" dedi.

Selçuk Öztürk, Sanica Boru Elazığspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sosyal tesislerin Elazığspor'a satışı konusunda il genel meclisinde yapılan görüşmede "ret kararının verildiğini" ve bunun takımı derinden üzdüğünü belirtti. Öztürk, şunları söyledi:

"Elazığspor'a satışı konusunun uygun bulunmaması gerekçesi ise maalesef il genel meclisi üyeleri ile görüşmemiz neticesinde, il başkanı sayın Mahir Sönmez grup kararı aldırarak il genel meclisi üyelerine ret sonucunu çıkartmıştır. Biz Elazığspor olarak, tesislere yaklaşık 35 milyon civarında bir yatırım getirecektik. 5 yıldızlı bir otel projemiz ve 500 kişilik yurt projemizle, Elazığsporumuza hem düzenli bir gelir, hem Elazığ'ın ihtiyacı olan otel ve yurt ihtiyacı karşılanacaktı. Ayrıca 200 civarında işsiz gencimize istihdam sağlanacaktı. Bunu algılayamayan il başkanı Mahir Sönmez'i Elazığ'ın en sıcak, en samimi görülen ve en büyük sosyal toplum örgütü camiası olarak Elazığspor adına istifaya davet ediyoruz. Yarın itibariyle sosyal tesislerimizin anahtarını Mahir Sönmez'e teslim edeceğiz. Elazığspor, yakın bir ilde veya bir metropol şehirde bundan sonraki sezonunu geçirecektir. Maçtan maça Elazığ'a gelecektir."

Sönmez, 'İl Başkanının böyle bir karar almasını neye bağlıyorsunuz-' sorusuna ise "Biz, ciddi anlamda anlam veremedik. Sadece bize söylenen bu arazinin yıllar sonra değerleneceği, bir değer kazanacağı. Bu arazinin şu anki statüsü sadece tarla. İmar planında tarla olarak görünüyor. Ama biz buraya getireceğimiz projelerle değer kazandıracağız" yanıtını verdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspo'un140 Dönümlük Arazinin Satışı Reddedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement