Elazığspor'da Başkanlığa Öztürk Seçildi - Son Dakika
Spor

Elazığspor'da Başkanlığa Öztürk Seçildi

Elazığspor\'da Başkanlığa Öztürk Seçildi

Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Elazığspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa işadamı Selçuk Cengiz Öztürk seçildi.

04.01.2012 15:52

Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Elazığspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa işadamı Selçuk Cengiz Öztürk seçildi.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen genel kurulda, tek aday olan Kayyum Heyeti Başkanı iş adamı Selçuk Cengiz Öztürk, kullanılan 76 oyun tamamını alarak Elazığspor başkanlığa seçildi.

Kongreye katılan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, geçen Kasım ayında yönetim kurulu ile birlikte istifa eden eski başkan Akın Şatıroğlu'na verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

Kulübü Selçuk Öztürk'e teslim etmenin güzelliğini yaşadıklarını söyleyen Selmanoğlu, "Çünkü Elazığspor'un emin ellerde olması gerekir. Güzel, kılı kırk yararak yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Şimdiye kadar ki yöneticilerimiz de aynı duyguları paylaştılar ve bir yere taşımak için uğraştılar, biz buna inanıyoruz. Hiç kimse başarısız olayım diye yönetime asla talip olmaz. Herkes güzelliği tatma, konum itibariyle en güzelini yapabilme mücadelesi, azmi, çabası içinde oldu" dedi. Başkan Selmanoğlu, kulübe tüm desteğini vereceğini söyledi.

ElazığSPOR'UN BORCU 21 MİLYON LİRA

Elazığspor'un başkanlığına seçilen Selçuk Cengiz Öztürk, bir aydır tüm resmi kurumlara borç konusunda yazılar yazdıklarını, piyasa borçlarını araştırdıklarını söyledi. Öztürk, "31 Aralık 2011 itibariyle devraldığımız borç 21 milyon 169 bin 265 lira. Bu borç ne olur? Benim tahminim ulaşamadığımız yüzde 2-3 bir artış olabilir diye düşünüyorum ama bir yüzde 10'luk artış olmaz" dedi.

Başkan Öztürk, sezonun ikinci yarısından sezon sonuna kadar da tahminen 6 milyon 850 bin lira bir paraya ihtiyacı olacağını belirterek, kulübün ekonomik olarak iyi bir noktada olmadığını söyledi.

Öztürk, önceki yönetim kurulunun içinde olan biri olarak 31 Aralık 2011 tarihi itibariyle kulübe verdiği rakamla ilgili olarak da, "Lütfen küstahlık algılamayın. Basına, kayıtlara geçsin. Yarın şu oldu, bu oldu denmesin. Midemin en bulanacağı konu budur. Kimse arkamızdan bir şey konuşmasın. Her aylık yönetim kurulumuzda tüm yönetim kurulumuza ayın 1-30 arasındaki kasa raporlarını vereceğiz. Herkes bize hesap sorabilir, alnımız açık. 9 küsur milyon yönetici alacakları vardır. Lütfen kayıtlara geçilmesini istiyorum" dedi.

Öztürk, Elazığspor'u yüceltmek, ellerinden gelenin en iyisi yapmak ven mahçup olmamak gayretiyle tüm güçlerini göstereceklerinden kimsenin şüphesinin olmamasını istedi. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Elazığspor'da Başkanlığa Öztürk Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement