Elazığspor Fenerbahçe Maçına Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Elazığspor Fenerbahçe Maçına Çıkıyor

Elazığspor Fenerbahçe Maçına Çıkıyor

Sanika Boru Elazığspor'un fderasyona ödeyeceği lisans paralarını bulamaması üzerine Fenerbahçe maçına çıkmama riskinin ortadan kalktığı belirtildi.

17.08.2012 14:18

Sanika Boru Elazığspor'un fderasyona ödeyeceği lisans paralarını bulamaması üzerine Fenerbahçe maçına çıkmama riskinin ortadan kalktığı belirtildi. Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'ün girişimleri ile para ödenerek transfer tahtasının açılmasının sağlandığı bildirildi.

Sanika Boru Elazığspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, maça çıkılacığı ve gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Açıklamada, "Kulübümüze gelen icra dosyaları ve hacizlerden dolayı TFF'de kapanan transfer tahtası sonucunda cumartesi günü oynayacağımız önemli müsabakaya çıkamama tehlikesi ile karşı karşıya kalan kulubümüz, başkan Selçuk Cengiz Öztürk'ün büyük fedakarlıklarla yaptığı girişimler sonunda, 18 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak olan Fenerbahçe maçına çıkabilecek. Dün gece geç saatlere kadar İstanbul'da bulunan ve takımımızın transfer tahtasını açabilmesi için yoğun çaba sarfeden Kulüp Başkanımız Selçuk Cengiz Öztürk, şahsi mücadelesi ve ciddi gayretleri ile kulübümüzde icraya giren paralar için TFF'ye şahsi olarak gerekli parayı yatırmış ve kapanan transfer tahtasının açılmasını sağlamıştır. Başkanımıza gösterdiği özveriden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız Fenerbahçe maçına 3 puan için çıkacağız. İzmir ve çevre illerdeki tüm Gakgoşları maça bekliyoruz" denildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor Fenerbahçe Maçına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement