Emre Belözoğlu, saha kenarında Aykut Kocaman'la ne konuştuğunu anlattı - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu, saha kenarında Aykut Kocaman'la ne konuştuğunu anlattı

Medipol Başakşehir maçının son saniyelerinde Aykut Kocaman'ın yanına giderek sohbet eden Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, konuyla ilgili yöneltilen eleştirilere "Maçın bitmesine 17-18 saniye kalmış onun yanına gidip fikirlerimle alakalı bir şey söylediğimde bunu bir tarafa çekmek doğru değil" şeklinde yanıt verdi.

23.04.2021 12:52  Güncelleme: 13:32

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir ile oynadıkları mücadelenin son bölümünde Aykut Kocaman ile yan yana sohbet etmelerinin bazı kesimlerce eleştirilmişti.

"BUNU BİR TARAFA ÇEKMEK DOĞRU DEĞİL"

Konuyla ilgili günler sonra suskunluğunu bozan Emre Belözoğlu, "Aykut hocayla 3 Temmuz'da kader birlikteliği yaptık. Camiamızın efsane futbolcusuydu. Teknik adam olarak şampiyonluk yaşadı. Aykut hocayla iyi diyaloğum vardır, kendisiyle fikir alışverişim olur. Maçın bitmesine 17-18 saniye kalmış onun yanına gidip fikirlerimle alakalı bir şey söylediğimde bunu bir tarafa çekmek doğru değil. Buna cevap vermek de doğru değil. Bunu görüp geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları;

"Mevcut puanımızı düşündüğümüzde Kasımpaşa maçını oynamadan oraya 3 puan yazamayız. Aslında büyütülecek bir şey de söylemedim. Futbol oynamış, futbolun içinde kalmış, herhangi bir yerinde bulunmuş herkes oynanmamış hiçbir maçın 3 puan olmadığını söyler.

Fenerbahçe sezon boyunca ligin hali hazırda şampiyonluk adaylarından bir tanesiydi. Oyunsal anlamda ise mutlaka beklentiler biraz daha farklıydı, bunu ben de daha önce dile getirmiştim. Futbolumuzda bir gelişme var. Sonuna kadar bu yarışın içinde olmak istediğimizi her zaman söyledim, söylemeye de devam edeceğim. İyi bir takımımız var, oyunun da geliştiği yanlar var. Geliştireceğimiz anları da olacak.

"HERKESİN KENDİNE GÖRE BİR SİSTEMİ VAR"

İstediğimiz, arzu ettiğimiz oynatmak istediğimiz oyun güçlü bir oyun ve oyuncular da bundan keyif alıyor. Bu oyunu doğru bir şekilde süreye yaymak lazım. Türkiye Ligi'ndeki her takım bir oyun oynamaya çalışıyor. Başındaki teknik adamların ekipleri var, kendileri çalışıyor, rakibi analiz ediyorlar. Bir maçtan önce herkesin kendine göre bir sistemi var. Sistematik çalışıyorlar, bizi analiz ediyorlar, biz onları analiz ediyoruz.

AHMET NUR ÇEBİ VE SERGEN YALÇIN'IN AÇIKLAMALARI

Ahmet Nur Çebi ve Sergen hocanın açıklamalarını takip ediyoruz. Bazı şeyler onların istediği gibi gitmiyor gibi görünüyor. Bu da normal bir reflekstir, camiayı bir tutmak, beraber tutmak için yapılan açıklamalar olduğu için anlayışla karşılıyorum.

"TAKIMIMA İNANIYORUM"

Oyuncuların iştahı, arzusu, oynama isteği bunlar ciddi anlamda gelişti. Antrenmanlarımız biraz daha değişti. Ancak istediğim oyunun karşılığını tam aldım dersem bu doğru olmaz. Takımıma inanıyorum, içerideki enerjiye güveniyorum. Biz sezon sonuna kadar inşallah mücadelenin içinde olacağız."

Emre Belözoğlu, saha kenarında Aykut Kocaman\'la ne konuştuğunu anlattı

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu, saha kenarında Aykut Kocaman'la ne konuştuğunu anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Mustafa : Aykut hoca ve Emre yıpratılacak insanlar değil.Ikiside fenerbahçenin değeridir.BUGUN Aykut hoca gelsin takımın başına emre onun seve seve yardımcısı olur. 33 21 Yanıtla
    Bjk: Okadar guvenıyorsun emre belezoglu Erol bulutu göndermek için 40 takla attı Aykut hocanın altında calisirmi çalışmış olsaydı Erol bulutla çalışırdı haksizmiyim 5 5 maraşlı: aman yakut gelmesin o korkak duruşu korkak oyunu maç başlar başlamaz suratı düşen seyirciyi bunalıma koyan bir adam bize korkak oynatan adam lazım değil sürekli hucum oynatan adam lazım.daum bunu hep yaptı. 3 2
  • Tabii ya : Allah'a şükür herkes tanıyor seni ve kulübünü bunu Galatasaray Trabzon Beşiktaş teknik sorumluları bunu yapsa alikoç. Baki 1 hafta susmazdı 23 30 Yanıtla
    Hasan emmi: Tabi ya denen şahıs. Saydığın takımların yapmadığı Bi şey söylede inanalım. Fb sezon boyunca 12 puanı gitti. Bunu fb düşmanlığı yapan yorumcular söylüyor. Bjk ya Alanya desen yeter. Gs hiç konuşmayalım. 23 13 Şakire çay yokk: Hasan emmi eski samanları savuracaksan ozaman bir atasözü derki.. Laf uçar yazı kalır.. Sormazlarmı şike yaptığınız yılki süper kupa finali neden oynanmadı.. Sormazlarmı UEFA keyfi olarakmı fb yi men etti 1 5 yavuz: hasan emmi uefa nın resmi sitesini bir aç ta şike yapan türk takımlarına bak kaçıncı sıradasınız simsiyah yüzünüz var hem kabul etmiyor hem de çamur atıyorsunuz yürü koçum kim tutar sizi yap yap ŞİKE yap tff başkanı sizden bişe olmaz 0 4 Tabii yaa: Hahaha... Aslında Yazdıklarına sende inanmıyorsun da emmi 1 3
  • Bjk: Yalanın batsın yalancı şu tff işini yapçak 6 puanınızı silse işler yoluna girerde nerede o yürek 11 20 Yanıtla
    Ali : Bu mübarek günde günah almiyalim doğrusu ne ise biliyorsan söyle bilmiyorsan günah alma 4 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement