Emre Mor Yanlış Yolda! - Son Dakika
Spor

Emre Mor Yanlış Yolda!

Emre Mor Yanlış Yolda!

Emre Mor'un Türkiye ile Hırvatistan maçında oyundan çıkarken, Fatih Terim'e tavır yapmasına ve pas vermeden oynamasına spor yazarları tepki gösterdi.

06.09.2016 10:04

Emre Mor'un Türkiye ile Hırvatistan maçında oyundan çıkarken, Fatih Terim'e tavır yapmasına ve pas vermeden oynamasına spor yazarları tepki gösterdi.

Uğur Melek'e Hürriyet gazetesindeki yazısında genç futbolcuyu uyardı. "Emre, futbolun nadide çiçeği. Hepimizin umudu. Ama şunu unutmaması gerek, henüz olmuş değil, yol uzun ve dikenli. Messi bile ayağına gelen her topta 3-4 kişinin arasına girmiyor, önce pas opsiyonlarına bakıyor. Emre de girmemeli. Genç yıldızımız, " Dortmund'da neden ben değil de yaşıtım Dembele oynuyor" diye düşünüyorsa, dünkü milli maçta yaptıklarını oturup baştan sona izlemeli."

Hırvatistan maçında 86. dakikada oyundan alındıktan sonra sinirlenen ve yedek kulübesine giderken el kol hareketleriyle Fatih Terim'e tepki gösteren Emre Mor'a bir tepki de Radyospor'da konuşan Barış Ertül'den geldi.

"FATİH TERİM İKİ DE TOKAT ATSAYMIŞ KEŞKE."

"Emre Mor olağanüstü yetenekli. Böyle bir şey yok. Dünyanın en iyi topçularından biri olabilir. Ancak kafada problem var. Kafa gidik. 19 yaşında şımarmış. Aklı fikri başka yerde. 86'da oyundan alınıp Terim'e tavır yapıyor. 86'da çıkıyor bir de. Fatih Terim iki de tokat atsaymış keşke. İçeride tokatlamıştır belki. Bu ne şımarıklık? Dortmund'a gittin de ne oldu? Daha 1 dakika oynadın mı orada? Allah sana Messi olabilecek yetenek vermiş ama sen bu kafayla Ozan Tufan bile olamazsın. Emre Mor'u etrafındaki kişiler, akrabaları, amcası, eniştesi silkelesin. Dortmund onu adam eder. Fatih Terim de onu adam eder. Eğer Emre Mor bu şekilde şımarıp, kendini takımdan üstün görürse seneye Kaan Ayhan'a döner. Ne oluyorsun sana ya?"

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Emre Mor Yanlış Yolda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement