Erciyes Kaldığı Yerden! - Son Dakika
Spor

Erciyes Kaldığı Yerden!

Erciyes Kaldığı Yerden!

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta maçında Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.

24.11.2013 16:41

Üst üste gelen kötü sonuçları Elazığspor galibiyeti ile noktalayan Erciyesspor, kendine gelmeye başladı. Kayseri temsilcisi, ligin formda takımı Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti ve bu sezon ilk kez üst üste maç kazandı.

Kayseri Erciyesspor ile Gençlerbirliği, kozlarını Kadir Has Stadı'nda paylaştı ve kazananı tek gol belirledi. Ev sahibi ekip, ilk yarıda bulduğu golle Mehmet Özdilek yönetiminde çıktığı 3 maçı da kazanan Gençlerbirliği'ni mağlup ederek, biraz olsun nefes aldı.

İki takımın da başından sonuna oldukça kontrollü oynadığı maçın tek golü ilk yarının son anlarında geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Yasin Öztekin ortasını etkili bir plase ile Georges Mandjeck ağlara gönderirken, bu gol aynı zamanda maçın da tek golü oldu.

Öte yandan Gençlerbirliği oyuncusu Serkan Kurtuluş 82. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Puanını 12'ye çıkartan Erciyesspor bu sonuçla sezondaki üçüncü galibiyetini elde ederken, ilk kez üst üste maç kazanmayı başardı. Mehmeh Özilek ile 3'te 3 yapan Gençlerbirliği ise 13 puanda kalmış oldu.

Kayseri Erciyesspor-Gençlerbirliği maçının canlı anlatımı için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Erciyes Kaldığı Yerden! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement