Erganispor'un Gidişatı İyi - Son Dakika
Spor

Erganispor'un Gidişatı İyi

Erganispor\'un Gidişatı İyi

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Küme Futbol Lig'inde mücadele eden Erganispor, son haftalardaki başarılı sonuçlarıyla dikkat çekiyor.

25.02.2015 02:45

Geçen hafta sonu sahasında ligin güçlü takımlarından Çermikspor'u 2- 1 yenen sarı siyahlı ekip, bu hafta yine sahasında oynayacağı Ziraatspor'u da yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Hafta içinde erteleme maçında Silvan Belediyespor'u mağlup eden Erganispor, önceki gün de sahasında Çermiksporu Oktay Özer ve golcü futbolcusu Turgut Zengin'in ayağından bulduğu gollerle 2- 1 yenerek puanını 37'ye yükseltti ve sıralamada da 3'üncülüğe yükseldi.

Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Şenvar, Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Futbol Liginde genç ve mütevazı bir takımla mücadele ettiklerini, buna rağmen ligde 3. sırada ve söz sahibi bir takım olduklarını kaydetti. Senvar yaptığı açıklamada, "Son haftalarda bir çıkış yakaladık. Hafta içi oynadığımız erteleme maçında Silvan Belediyespor'u 3,2 yendik. Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız zorlu maçta Çermikspor'u devirdik. Alınan bu anlamlı son uçlardan sonra futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür etmek kalıyor. Bu imkanlarla bu başarıyı yakalıyor isek bunda her kesin payı var. Bu hafta da sahamızda oynayacağımız Ziraatspor'u da yenerek yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Erganispor'un Gidişatı İyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement