Erkoç: "2015'e Moral Dolu Giriyoruz" - Son Dakika
Spor

Erkoç: "2015'e Moral Dolu Giriyoruz"

Erkoç: "2015\'e Moral Dolu Giriyoruz"

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, İzmir Büyükşehir Belediyesi galibiyetinin takımı moral getirdiğini ve 2015’e umutlu girdiklerini söyledi.

31.12.2014 17:02

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, İzmir Büyükşehir Belediyesi galibiyetinin takımı moral getirdiğini ve 2015'e umutlu girdiklerini söyledi.

Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel'e destek verdiği için teşekkür eden Erkoç, büyük efor sarf eden sporcularını da kutladı.

Güçlü rakiplerine karşı kazanarak yeni yıla galibiyetin verdiği moralle girmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Alpaslan Erkoç, "Ligin 7. haftasında evimizde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni zorlu geçen maçın ardından 60-57'lik skorla devirmesini bildik. Müthiş bir efor sarf eden sporcularımı kutluyorum. İyi başladığımız karşılaşmada rakibimiz oyunda dengeyi sağlayıp, hatta öne geçerken, son anlardaki mücadelemizle müsabakadan galip ayrılmasını bildik. Bu galibiyette emeği geçen sporcularım, antrenörümüz başta olmak üzere, bizleri desteklemeye gelen değerli Emniyet Müdürümüz Hüseyin Ümit Yüksel'e sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca maçımızı izlemeye gelen Yalova halkına da sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, son ana kadar heyecanı bizimle yaşadı ve takımımızı destekledi. Yalova'da YOSK sevgisi her geçen gün daha da artıyor ve inşallah önümüzdeki maçlarda bu daha da artarak devam edecektir. İzmir galibiyetiyle yeni yıla moralli gireceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta ana sponsorumuz AKKÖK Holding olmak üzere bütün siyasi ve bürokratlarımıza teşekkür ederim ve herkese iyi seneler dilerim" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erkoç: '2015'e Moral Dolu Giriyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement