Ersun Yanal, Topuk Yaylası'nda 'Temizlik' Yapacak - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal, Topuk Yaylası'nda 'Temizlik' Yapacak

Ersun Yanal, Topuk Yaylası\'nda \'Temizlik\' Yapacak

Fenerbahçe'de Holmen'in takımdan ayrılması kesinleşirken ikinci futbolcu ise ya Kadlec ya da Baroni olacak.

16.07.2014 08:23  Güncelleme: 08:37

Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampının startını dün verirken bazı isimlerin de kaderleri burada belli olacak.

HOLMEN KESİN GÖNDERİLECEK

Hürriyet'te yer alan habere göre; Sarı lacivertlilerde Krasiç ve Yobo kamp kadrosuna alınmadı. İki oyuncunun da bileti kesildi. Stoch ise Al Ain kulübüne gitmişti. Fenerbahçe’nin iki yabancıyı daha elden çıkartması gerekiyor. Bu yabancılardan gitmesi kesin gözüken isim, İsveçli Samuel Holmen... Holmen’e birçok Anadolu kulübünden teklif var. Ancak sarı lacivertliler 1.5 milyon Euro bonservis istediği için transfer durumu henüz netleşmedi.

YA KADLEC YA BARONI GÖNDERİLECEK

Ama Topuk Yaylası’nda en büyük rekabet Kadlec ile Cristian arasında yaşanacak. İki futbolcudan biri, Holmen ile takımdan ayrılacak diğer yabancı olacak. Diego ile birlikte İstanbul’a gelen Cristian’ın bu durumdan haberdar olduğu ve moral bozukluğu yaşadığı öğrenildi. Yerlilerden de bazı isimlerin kiraya verilmesi gündemde.

GENÇLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Takımdaki genç futbolcuların da kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar. Geçtiğimiz sezon Bucaspor’da kiralık oynayan Hakan Cinemre ve Ankaraspor’da başarıyla forma giyen Berkaycan Değirmencioğlu bu kampta Ersun Yanal tarafından denenecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ersun Yanal, Topuk Yaylası'nda 'Temizlik' Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement