Eskişehirspor'da Genel Kurula Doğru - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'da Genel Kurula Doğru

Eskişehirspor\'da Genel Kurula Doğru

Eskişehirspor yönetimine aday olan Önce Güven ekibinden Mustafa Akgören, göreve geldiklerinde, kulüple 2 yıl daha sözleşmesi olan teknik direktör Ersun Yalan'ın, takımı küçük düşüren ve camiayı yaralayan Trabzonspor ve Fenerbahçe görüşmeleri...

03.06.2013 16:51

Eskişehirspor yönetimine aday olan Önce Güven ekibinden Mustafa Akgören, göreve geldiklerinde, kulüple 2 yıl daha sözleşmesi olan teknik direktör Ersun Yalan'ın, takımı küçük düşüren ve camiayı yaralayan Trabzonspor ve Fenerbahçe görüşmeleri karşısında kayıtsız kalmayacaklarını belirterek "Eskişehirspor hiçbir kulübün veya kişinin arka bahçesi veya stepnesi değildir. Eskişehirspor'da görev yaparken aklı ve gönlü başka kulüplerde olanlara, bizim olduğumuz yerde yer yoktur" dedi.

Ekip üyeleri Ahmet Yalçın, Fatih Sezer ve Yüksel Pilgir'in de katıldığı ve seçim bürosunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Akgören, Eskişehirspor'un geleceğine dair, hayati önem arz eden konularda mevcut yönetim kurulunun sessizliğinin kendilerini ve bütün camiayı merak ve endişeye sevk ettiğini kaydetti. Akgören, üzerlerine vazife olan konularda gösterdikleri bu vurdumduymazlığın, şehirde türlü senaryoların yazılmasına ve kendileri hakkında üzüntü verici yorumlara neden olduğunu iddia ederek "Camiamızın ve bu camianın bir parçası olan bizlerin istekleri, yapılması bu kadar uzun süren ve zor talepler değildir. Mevcut yönetim kurulu, bu talepleri sırf biz istiyoruz ve dillendiriyoruz diye düşünüp bize karşı bir inat olarak tavır alıyor ise, bize değil ama görev yaptıkları kulübe ve koca bir şehre ayıp ve haksızlık ediyorlar. Bu taleplerimizi, genel kurul tarihinin bir an önce resmi olarak açıklanması, mart ayı sonunda netleşen Hazirun listesinin bir an önce kamuoyu ile paylaşılması, eğer doğru ise, önümüzdeki sezonun gelirlerinin temlik verilerek kullanılan kredi var ise derhal durdurulması, Alper Potuk transferinden sağlanan gelirin, acilen TFF'ye müracaat eden futbolculara, icra ve hacizlerde bekleyen dosyaların kapatılmasına ve oluşan kaosun önlenmesine harcanması, şu andan itibaren yeni sezon için hiçbir oyuncu ve teknik direktör ile ilgili transferin yapılmaması, sadece mevcut kadronun korunmasını ve tarihinde ilk kez çift liste ile seçime girecek kulübümüzün bu seçime adına ve şanına yakışır güvenli, huzurlu ve hiçbir şaibeye yer vermeyecek kadar düzenli bir şekilde yapılması için hazırlıkların yapılması olarak açıklıyoruz" dedi.

GÖNLÜ BAŞKA KULÜPLERDE OLANLARA, BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE YER YOKTUR

Beklenti ve taleplerinde uçuk kaçık veya aykırı bir konu olmadığını ifade eden Akgören, teknik direktör konusu ile ilgili de şunları söyledi:

"Ayrıca, kulübümüzle 2 yıl daha sözleşmesi olan teknik direktörümüzün Eskişehirspor'u küçük düşüren ve camiamızı yaralayan Trabzonspor ve Fenerbahçe görüşmeleri karşısında göreve geldiğimiz zaman, camiamız bizden olan biteni görmezden geleceğimizi ve kayıtsız kalacağımızı zannetmesin. Eskişehirspor hiçbir kulübün veya kişinin arka bahçesi veya stepnesi değildir. Eskişehirspor'da görev yaparken aklı ve gönlü başka kulüplerde olanlara, bizim olduğumuz yerde yer yoktur. Biz, bize inanan, güvenen ve daha önce başarılamayanları, bizimle başaracağına inanan, hedefi ve hayalleri olan, ufku ve vizyonu geniş, dünyada paradan daha önemli olduğu bilincine vakıf insanlarla yolumuza devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz andan itibaren, bütün gücümüz ile bundan sonra Eskişehirsporu skandallar, sansasyonlar, icralar, hacizler, şikayetler ve dedikodular ile değil duruşu, felsefesi, idealleri, öncülükleri, birlik beraberliği, verdiği sözleri tutuşu, tutamayacağı sözleri vermeyişi, alt yapısı, tesisleri, ekonomik başarıları ve bütün bunların sonunda kendiliğinden gelecek olan sportif başarıları ile anılan bir kulüp haline getirmek için çalışacağız." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'da Genel Kurula Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement