Esra Gümüş Kırıcı, Nilüfer Belediyespor'da - Son Dakika
Spor

Esra Gümüş Kırıcı, Nilüfer Belediyespor'da

Esra Gümüş Kırıcı, Nilüfer Belediyespor\'da

Eczacıbaşı Spor Kulübü, başarılı smaçör Esra Gümüş Kırıcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

19.06.2015 15:09

Eczacıbaşı Spor Kulübü, başarılı smaçör Esra Gümüş Kırıcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Esra Gümüş Kırıcı, 2015-2016 sezonunda Nilüfer Belediyespor'da forma giyecek.

Geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya Kulüpler Şampiyonluğu'nu elde ederek önemli başarılara imza atan Eczacıbaşı VitrA, takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı ile yollarını ayırdı. 10 yıldır takımın kaptanlığını yapan Kırıcı ile karşılıklı anlaşmaya varan Eczacıbaşı, yolları ayırma kararı aldı. Kırıcı, 2015-2016 sezonunda Bursa ekibi Nilüfer Belediyespor'da forma giyecek.

"JÜBİLESİNİ ECZACIBAŞI'NDA YAPMASINI ARZULUYORUZ"

Transfere ilişkin açıklamalarda bulunan Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural, "Esra kişiliği ve sporculuğu ile örnek olmuş, takım ruhunu her zaman en iyi taşımış, kulübümüzün elde ettiği en önemli başarıların mimarlarından biri olmuştur. Esra'nın tecrübesi ve gücüyle en verimli döneminde, sezon içinde oyunda daha fazla süre almasının doğru olduğunda hemfikir olduk ve karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldık. Aktif voleybol kariyerine son vermeyi düşündüğünde jübilesini Eczacıbaşı Spor Kulübü'nde yapmasını arzuladığımız kaptanımızın yeni takımında da önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Esra Gümüş Kırıcı, Nilüfer Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement