Euro 2016 Öncesi Müjde! - Son Dakika
Spor

Euro 2016 Öncesi Müjde!

Euro 2016 Öncesi Müjde!

Milli takımdan arkadaşı Mathiueu Valbuena'ya şantaj yaptığı suçlamasıyla hakkında dava açılan ve zor günler geçiren Karim Benzema'ya müjde geldi.

14.03.2016 15:58

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Milli takımdan arkadaşı Mathiueu Valbuena'ya şantaj yaptığı suçlamasıyla hakkında dava açılan ve zor günler geçiren Karim Benzema'ya müjde geldi.

Geçtiğimiz günlerde Valbuena ile arasındaki görüşme yasağı kaldırılan deneyimli golcüye şimdi de milli takım kapıları açıldı. Soruşturmanın ilk günlerinde Didier Deschamps tarafından kadro dışı bırakılan Karim Benzema, Fransa Futbol Federasyonu tarafından affedildi.

Fransız yıldız hakkında Versaille Mahkemesi tarafından kararın takip edildiğini belirten Federasyon yetkilileri, Benzema'nın yeniden milli takıma çağırılabileceğinin sinyallerini verdi.

Fransız basını da Karim Benzema'nın milli takıma döneceğini satırlarına taşırken, Real Madrid forması giyen tecrübeli forvetin EURO 2016'da forma giyme şansının olduğunu belirtti.

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, Hollanda ve Rusya ile oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosunu 17 Mart Perşembe günü açıklayacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Euro 2016 Öncesi Müjde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement