Falcao İçin Sürpriz Talip!.. - Son Dakika
Spor

Falcao İçin Sürpriz Talip!..

Falcao İçin Sürpriz Talip!..

Radamel Falcao için her gün taliplerin bir yenisi ekleniyor ama Falcao'nun bu taliplisi epeyi ciddi.

07.10.2012 14:00  Güncelleme: 15:16

Atletico Madrid'in Kolombiyalı süperstarı Radamel Falcao için her gün taliplerin bir yenisi ekleniyor ama Falcao'nun bu taliplisi epeyi ciddi. Forvet sıkıntısı yaşayan Arsenal, Sunday Mirror'a göre Falcao'yu transfer ederek bu sorunu kökten çözmeyi istiyor.

Daha önce takım yetkilileri Falcao'ya "Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsek seni kulüpte tutmamız zorlaşır" demişti. Falcao da "Yazın ayrılmayı düşünmüştüm" sözlerinin altında yetkililerden duyduğu bu sözün yattığını söylemişti. Mali krizde olan Atletico Madrid'in Falcao için sözleşmede belirlediği satın alma ücreti 60 milyon euro. Eğer, Atletico bu rakamı 50 milyon euro civarına düşürürse Arsene Wenger Falcao'yu alacak.

Kolombiyalı Radamel Falcao, The Times'a yaptığı açıklama da bir gün İngiltere'ye transfer olacağını belirterek şöyle demişti;

"Premier League'i uzun süredir takip ediyorum ve bir gün ben de o heyecanı yaşamak isterim. Çocukken televizyondan takip ederdim Roy Keane, Eric Cantona, Gianfranco Zola gibi isimleri ama benim en beğendiğim oyuncu Newcastle United'da forma giyen Faustino Asprilla'ydı."

Arsenal Başkanı Peter Hill-Wood, geçtiğimiz haftalarda Arsenal'in 2011/12 sezonunda da rekor kar ettiğini açıkladıkları mali toplantı  sırasında Arsene Wenger'in ocak ayında transfer yapmak isterse, istediği bütçeyi ona sunacaklarını belirtmişti.

Radamel Falcao'yu River Plate'deyken transfer etmek isteyen Arsenal ağır davranınca, elini çabuk tutan Porto oyuncuyu transfer etmişti.

%%ILGILIHABER_1105%%

%%EMBEDVIDEO_5828%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Falcao İçin Sürpriz Talip!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement