Fatih Terim'e Florya'da Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'e Florya'da Sürpriz Ziyaret

Fatih Terim\'e Florya\'da Sürpriz Ziyaret

Galatasaray'da 1995-1996 sezonunda görev yapan Souness, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fatih Terim'i ziyaret etti.

01.12.2012 16:50  Güncelleme: 20:13

Galatasaray'da 1995-1996 sezonunda görev yapan Graeme Souness, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fatih Terim'i ziyaret etti. Galatasaray'daki tek sezonunda Fenerbahçe deplasmanındaki Türkiye Kupası finali ikinci maçında Dean Saunders'ın uzatma bölümünde attığı golün ardından takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayan İskoç teknik adam, karşılaşma sonrasında santraya diktiği Galatasaray bayrağıyla hafızalara kazınmıştı.

Fatih Terim tarafından tesis binasında karşılanan Souness, meslektaşıyla odasında uzun süre sohbet etti. İki teknik adam birbirlerine armağanlar sundu.

İskoç teknik adam, ziyaret esnasında Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Florya'ya 1996 senesinden sonra ilk kez geldiğini belirten Souness, "Buradan ayrıldıktan sonra Florya'ya ilk kez geliyorum. Benim için çok sıcak, çok güzel bir karşılaşma oldu. Benim için özel bir seneydi her anlamda. O sezonu unutamıyorum. Ailem için üzücü olsa da burada çok güzel anılarım vardı. Uzun bir süre sonra İstanbul'da olmaktan ötürü de mutluyum. Galatasaray çok iyi durumda, ligde lider. Manchester United'ı yenerek önemli bir işe imza attı. Bu akşam da sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum" dedi.

Graeme Souness, konuşmasının son bölümünde ise Galatasaray taraftarlarının her zaman kalbinde ayrı bir yer olacağını ve onları asla unutmayacağını sözlerine ekledi. Fatih Terim, daha sonra Souness ile vedalaşarak İskoç teknik adamı bizzat yolcu etti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Fatih Terim'e Florya'da Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement