Fenerbahçe ile Sözleşme İmzalayacak! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ile Sözleşme İmzalayacak!

Fenerbahçe, Ospina için Arsenal'ı ikna edemedi. Devreye giren Nantes, mutlu sona yaklaştı. Sarı- Lacivertliler de bunun üzerine, daha önce anlaşma sağlanan Kameni'ye yöneldi.

30.06.2017 08:40

Sarı-Lacivertliler'de kaleci transferindeki belirsizlik büyük oranda sona erdi. Kanarya, sezon devam ederken David Ospina ile anlaşma sağlasa da kulübü Arsenal ile bir türlü orta yolu bulamadı. Uzun süren pazarlıklardan bir sonuç çıkmadı. Fransız basınına göre Kolombiyalı file bekçisini isteyen bir diğer takım olan Nantes, dün İngiliz ekibi ve Ospina ile her konuda anlaşmaya vardı. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe de rotasını Carlos Kameni'ye çevirdi.

Anlaşma 2+1 yıllık

Kamerunlu file bekçisi ile daha önceden el sıkışılmış ancak öncelik Ospina'da olduğu için Kameni beklemeye geçmişti. Bu bekleyiş dün sona erdi. Sarı-Lacivertli Yönetim, transferi sonlandırmak için 33 yaşındaki file bekçisini İstanbul'a davet etti. Son 4 sezonu İspanya'nın Malaga takımında geçiren Kameni ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Deneyimli kaleci, 73 kez Kamerun Milli Takımı'nın formasını giydi.

Künye:

Adı: İdriss Carlos Kameni

Doğum tarihi: 18 Şubat 1984

Doğum yeri: Douala/Kamerun

Kulübü: Malaga

Pozisyon: Kaleci

Boy: 1.86 m.

Ayak: Sağ

Sözleşmesi: 30.06.2020

Oynadığı takımlar: Kadji, Le Havre, St.Etienne, Espanyol

(Fanatik)

Fenerbahçe ile Sözleşme İmzalayacak!
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe ile Sözleşme İmzalayacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement