Fenerbahçe'nin yeni hocası olacağı iddia edilen Marco Silva haberine taraftarlar ateş püskürdü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin yeni hocası olacağı iddia edilen Marco Silva haberine taraftarlar ateş püskürdü

43 yaşındaki Portekizli teknik adam Marco Silva ile prensipte anlaşıldığı haberlerine Fenerbahçe taraftarı büyük tepki gösterdi. Takımın başında görmek istedikleri hocanın daha kuvvetli ve itibar sahibi olmasını isteyen Sarı-Lacivertli taraftarlar, 'Marco Silva No Fener' hashtagi açtı. Etiketin altına kısa sürede 7 bin civarı yorum yapıldı.

17.06.2021 15:35  Güncelleme: 15:50

Marco Silva'yı Fenerbahçeli taraftarlar kesinlikle istemiyor. Sarı-Lacivertliler, Favre, Bielsa, Schmidt, Benitez, Löw gibi adaylardan sonra Marco Silva'nın adının geçmesine öfkelendi. Sabah çıkan Silva Fenerbahçe ile prensipte anlaştı haberinin ardından bir anda ortalık yıkıldı. Fenerbahçeli taraftarlar, bu imzanın atılmaması için yönetime seslendi. Twitter'da açılan Marco Silva No Fener hashtagine yorum yağdı.

Marco Silva'nın Fenerbahçe'nin yeni hocası olacağı haberlerine taraftarlar ateş püskürdü
Marco Silva'nın Fenerbahçe'nin yeni hocası olacağı haberlerine taraftarlar ateş püskürdü

"SİLVA MI ÇÖZÜM OLACAK!"

Silva hakkında yapılan yaklaşık 7 bin civarındaki yorumda olumlu bir düşünceye pek rastlanılmadı. Taraftarlar, "Silva mı Fenerbahçe'ye çözüm olacak!" siteminde birleşti. Fenerbahçe yönetiminin hoca konusunda izleyeceği yol merak konusu oldu.

Fenerbahçe\'nin yeni hocası olacağı iddia edilen Marco Silva haberine taraftarlar ateş püskürdü

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin yeni hocası olacağı iddia edilen Marco Silva haberine taraftarlar ateş püskürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çağlayan Kırış: SİLVA Gelirse FB küme düşer Ali koç istifa 5 1 Yanıtla

Advertisement