Fenerbahçe'nin yeni transferi Ezgjan Alioski'nin ismi tartışma konusu oldu! Paylaşılan video ile durum netlik kazandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ezgjan Alioski'nin ismi tartışma konusu oldu! Paylaşılan video ile durum netlik kazandı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ezgjan Alioski'nin isminin nasıl telaffuz edildiği tartışma konusu yaratırken, sarı-lacivertli kulüp kafalardaki soru işaretlerini sona erdiren bir video paylaştı.

03.08.2022 00:22  Güncelleme: 00:34

Fenerbahçe, Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski'yi renklerine bağladı. Sarı-lacivertlilerin yeni transferinin isminin nasıl telaffuz edildiği ise merak konusu oldu.

İSMİNİ KENDİSİ TELAFFUZ ETTİ

Al-Ahli takımından Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski'yi 1 yıllık kiralık olarak renklerine bağlayan Fenerbahçe, futbolcu ile ilgili özel bir video paylaştı. Sarı-lacivertli takıma imza attığı andan itibaren isminin nasıl telaffuz edildiği merak konusu olan futbolcu, videoda adını "Ezjan Alioski" olarak dile getirdi. Paylaşım kısa sürede sarı-lacivertli taraftarlardan binlerce beğeni aldı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ezgjan Alioski'nin ismi olay oldu! Kulüp paylaştığı videoyla tartışmaları bitirdi
Fenerbahçe\'nin yeni transferi Ezgjan Alioski\'nin ismi tartışma konusu oldu! Paylaşılan video ile durum netlik kazandı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin yeni transferi Ezgjan Alioski'nin ismi tartışma konusu oldu! Paylaşılan video ile durum netlik kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement