Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred İstanbul'a geldi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred'i taşıyan uçak İstanbul'a geldi. Brezilyalı yıldız sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak. Fenerbahçe, 30 yaşındaki futbolcu için Manchester United'a bonuslarla birlikte 15 milyon euro ödeme yapacak.

12.08.2023 15:29  Güncelleme: 16:16

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred'i taşıyan uçak İstanbul'a geldi. Brezilyalı yıldız sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.

"4-5 KERE TELEFON AÇTIRDILAR"

Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Fred'e havaalanında eşlik eden Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki yaptığı açıklamada, "Herkesin bilmesini istediğim bir şey var, algıların aksine, biz taraftarımıza her zaman doğruları söylüyoruz. Biz şu gün masadan kalktık diyorsak, aksini ispatlayacak delil ispat yoktur. Fred'i elden kaçıran bazı rakiplerimiz var. Yok 1 aydır ilgilenmiyoruz deseler de bizler şahidiz, kendi gözlerimizle, hem kulüp bazında 4-5 kere telefon açtırdılar. Kulüp işi olmayınca, çünkü orada tanıdıklar, dostlarımız var. Manchester United dik durunca, Fred'e başka kanaldan girip aklını çelmeye çalışıp bu işi bozmaya çalıştılar. Ancak, ben hepsini söylüyorum. Fenerbahçe masadaysa bu işleri çevirmek çok zordur. Bu sene hep beraber çok güleceğiz." dedi.

"BİZ İSTİYORSAK GİDER ALIRIZ"

Baki açıklamasının devamında, "Bütün camiamıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Başkanımıza, verdiği güçten dolayı teşekkür ediyorum. Mario Branco ve Okan Özkan'a teşekkür ediyorum, 7/24 uyumadan 2-3 gün geçirdik İngiltere'de. Nihayetinde Fenerbahçe camiası ve yönetimi, ortaya niyet koymak istedi. Bu refleks önemliydi. Fenerbahçe'nin alışık olduğu isimler, böyle isimlerdir. Kimseyle çalım savaşına girmek için biz bu işlere girmiyoruz. İhtiyacımız vardı. Ülkemizin, kulübümüzün paraları bunlar. İhtiyacımız varsa, biz istiyorsak gider alırız demiştik, öyle oldu." ifadelerini kullandı.

BONSERVİSİ 15 MİLYON EURO

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, 30 yaşındaki futbolcu için Manchester United'a bonuslarla birlikte 15 milyon euro ödeme yapacak.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yeni transferi Fred, İstanbul'da
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yeni transferi Fred, İstanbul'da
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yeni transferi Fred, İstanbul'da
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yeni transferi Fred, İstanbul'da
Fenerbahçe\'nin yeni transferi Fred İstanbul\'a geldi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred İstanbul'a geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement