Fenerbahçe Saha Avantajını Değerlendirmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Saha Avantajını Değerlendirmek İstiyor

Fenerbahçe Saha Avantajını Değerlendirmek İstiyor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Akın, Galatasaray ile yapacakları mücadelede saha avantajlarını kullanmak istediklerini söyledi.

23.04.2013 16:28  Güncelleme: 16:29

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray ile yapacakları final mücadelesinde saha avantajlarını iyi kullanarak ilk iki maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı ekiple oynayacakları play-off final serisini AA muhabirine değerlendiren Akın, ligde normal sezonu lider tamamladıkları için ilk iki maçı kendi sahalarında yapacaklarını hatırlatarak, "Taraftarımızın da desteğiyle ilk iki maçı kazanıp büyük bir avantaj elde etmek istiyoruz. Ardından rakibimizin sahasına gideceğiz. Hedefimiz rakip sahaya seride 2-0 önde çıkmak" dedi.

Akın, bu sezon FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2. olarak Türkiye'ye bir ilki yaşattıklarını hatırlatarak, final serisinin sonunda ligdeki hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirtti. Akın, "Hedefimiz ligde üst üste 8. kez şampiyon olmak. Kadın basketbolunun lokomotifiyiz. Başarılı performansımıza lig şampiyonluğunu da eklemek istiyoruz" diye konuştu.

Didem Akın, yarın başlayacak play-off final serisi öncesi takımda eksik bulunmadığını, iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade ederek, "Bu sezon bizim için önemli olan takım ruhu içinde hareket etmemiz. Takım içinde beraberlik ve yardımlaşma var. Takım iskeletini bozmadan devam ettik. Bu da başarıyı getirdi. Şimdi en önemli hedefimiz lig şampiyonu olmak. Bunu da başaracak güçteyiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Saha Avantajını Değerlendirmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement