Fenerbahçe Sivasspor'a Gol Yağdırdı: 5-2 - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Sivasspor'a Gol Yağdırdı: 5-2

Fenerbahçe Sivasspor\'a Gol Yağdırdı: 5-2

Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Sivasspor maçında karşılaşmayı 5-2 kazanarak taraftarının yüzünü güldürdü.

31.08.2013 23:40  Güncelleme: 08:08

Hafta içinde önce Arsenal'e elenen, ardından da CAS'tan kötü haber alan Fenerbahçe, Sivasspor'u Kadıköy'de ağırladı.

Samuel Holmen'in ön alandaki baskısıyla rakip sahaya oyunu yıkan Fenerbahçe, 6'da bu oyuncunun şutuyla ilk tehlikesini yarattı. 15'te ise aradığı golü buldu. Sivasspor çıkarken hakem Özgür Yankaya'ya çarpan top Fenerbahçe atağını başlattı. Sağdan topu sürükleyen Emmanuel Emenike, Dirk Kuyt'a gördü ve Hollandalı gol perdesini açtı.

Kanatları çok iyi kullanan Ersun Yanal'ın talebeleri, 32'de ise farkı ikiye yükseltti. Raul Meireles'in kullandığı kornerde Bruno Alves, Borjan'dan iyi yükselerek topu ağlara gönderdi. Bu golden üç dakika sonra ise kullanılan kornerde Milan Borjan yine hatalı çıktı ve Dirk Kuyt topu boş ağlara bıraktı.

Sivasspor devre sonlarında gol arasa da tabela değişmedi ve ilk yarı 3-0 sonuçlandı.

Fenerbahçe ikinci yarıda bıraktığı yerden devam etti. 49'da Caner'in ortasında Pierre Webo net bir kafa vuruşuyla farkı dörde yükseltti. Bu golden altı dakika sonra ise Sivasspor golü buldu. Burhan'ın pasında Aatif Chahechouhe, Volkan'ı mağlup etti: 4-1.

Son 10 dakikada Sivasspor baskıyı arttırdı. 83'te Cicinho, savunmanın arkasına sarkıp farkı ikiye indirdi. Maçın skorunu ise Alper Potuk 89'da tayin etti: 5-2.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Sivasspor'a Gol Yağdırdı: 5-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement