Fenerbahçeli Özer Hurmacı'dan "Sevgili" Yakıştırmalarına Sert Yanıt... - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Özer Hurmacı'dan "Sevgili" Yakıştırmalarına Sert Yanıt...

Fenerbahçeli Özer Hurmacı\'dan "Sevgili" Yakıştırmalarına Sert Yanıt...

Fenerbahçeli Özer Hurmacı'dan "Sevgili" Yakıştırmalarına Sert Yanıt.

14.12.2010 12:01

DHA SPOR - (Özel) FENERBAHÇELİ ÖZER HURMACI'DAN "SEVGİLİ" YAKIŞTIRMALARINA SERT YANIT...

FENERBAHÇELİ FUTBOLCU; FATOŞ KABASAKAL İLE BİR İLİŞKİSİ OLMADIĞINI BELİRTTİ VE EKLEDİ: "FATOŞ HANIMI TANIMADIĞIM GİBİ EN YAKIN ARKADAŞININ DA SEVGİLİSİ DEĞİLİM"

"FATOŞ HANIM BENİMLE BİR ALAKASI OLMADIĞINI BELİRTİRKEN DOĞRU SÖYLEMİŞ AMA EN YAKIN ARKADAŞININ SEVGİLİSİ OLDUĞUMU SÖYLEYEREK DE AYIP ETMİŞ"

"ASLI ASTARI OLMAYAN OLAYLARIN İÇİNDE İSMİMİN GEÇMESİ BENİ ÜZÜYOR"

"BEN SADECE SAKATLIĞIMI BİR AN ÖNCE ATLATMAK VE TAKIMIMA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM"

"HAFTANIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNDE ALMANYA'DA TEDAVİ OLUYORUM, GECELERİ DE DIŞARI ÇIKMIYORUM"

Fenerbahçe'nin yetenekli yıldızlarından Özer Hurmacı özel hayatı ile ilgili çıkan dedikodulara açıklık getirdi. Hakkında çıkan "sevgili" yakıştırmalarına sert yanıt veren sarı-lacivertli futbolcu dizi oyuncularından Fatoş Kabasakal ile anılmasının kendisini üzdüğünü belirterek; DHA'ya yaptığı özel açıklamada,"Bu haberler doğru değil ben sadece bir an önce iyileşmek ve takımıma dönmek istiyorum" diye konuştu.

"Fatoş Kabasakal ile birlikteler" şeklinde magazin sayfalarında çıkan haberlere karşılık ilk açıklama dün gece Rengarenk programında Kabasal'dan geldi. Fatoş Kabasakal; Özer Hurmacı'yı kastederek "Fenerbahçeli bir futbolcu ile birlikte olduğum yazıldı. Bu doğru değil. Onlar benim en yakın arkadaşımla sevgililer. Ayıptır, günahtır. Buradan herkese sesleniyorum, bu tür yanlış bilgiler kimseye fayda sağlamaz, bizi yıpratan haberler yapılmasın" şeklindeki açıklamasının ardından Özer Hurmacı da bugün olaya farklı bir boyut getirdi.

Özer de Fatoş Kabasakal ile bir ilgisi olmadığını açıklarken, yakın arkadaşını da tanımadığını belirtti. Fenerbahçeli futbolcu; "Fatoş hanımı tanımadığım gibi en yakın arkadaşının da sevgilisi değilim. Fatoş hanım benimle bir alakası olmadığını belirtirken doğru söylemiş ama en yakın arkadaşının sevgilisi olduğumu söyleyerek de ayıp etmiş. Aslı-astarı olmayan olayların içinde ismimin geçmesi beni üzüyor. Ben sadece sakatlığımı bir an önce atlatmak ve takımıma faydalı olmak istiyorum. Haftanın büyük bir bölümünde Almanya'da tedavi oluyorum, geceleri de dışarı çıkmıyorum. İstanbul'da olduğum zamanlarda tek başıma çalışıyorum ve arta kalan zamanlarda dinleniyorum. Benim tek bir amacım var o da sağlığıma bir an önce kavuşmak ve takıma girmek. Bu tür haberlerden etkilenen taraftarlarımız olabilir. Takımımızın yenilgi aldığı bir haftada böyle yalan haberler beni yıpratıyor" dedi.

Hafta sonu Almanya'dan dönen ve takımın izinli olduğu bugün tak başına çalışan Özer, ligin ikinci yarısı ile birlikte sahalara dönmek istediğini ve kalan bu süreyi iyi değerlendirerek takıma katkı sağlamaktan başka bir düşüncesi olmadığını belirterek sözlerini tamamladı.

UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Özer Hurmacı'dan 'Sevgili' Yakıştırmalarına Sert Yanıt... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement