Galatasaray'da 3 Hoca Ön Planda - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 3 Hoca Ön Planda

Sarı-kırmızılı yönetimin dün gerçekleştirdiği zirvede Spaletti, Mustafa Denizli ve Dick Advocaat isimleri ön plana çıktı.

26.06.2014 07:23  Güncelleme: 09:25

Galatasaray'da gündem teknik direktör arayışı. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör gündemi ile toplandı. Kulüp başkanı Ünal Aysal, adaylar hakkında bilgiler verdi. Basketbolda ise Adriyatik Ligi'ne katılma gündeme geldi. Zirvede Spaletti, Mustafa Denizli ve Dick Advocaat isimleri ön plana çıktı.

3 SAAT SÜREN ZİRVE

Türk Telekom Arena'da yapılan yönetim kurulu toplantısı teknik direktör gündemi ile gerçekleşti. Saat 17.00'de başlayan ve 3 saat süren zirvede kulüp başkanı Ünal Aysal, Lucescu ve Tuchel konusunda yaşananları yönetimdeki üyelerle paylaştı. İki teknik adam ile büyük ölçüde anlaşma sağlanmış ancak son anda imzalar atılmamıştı.

3 İSİM ÖN PLANDA

Ardından teknik direktör adayları masaya yatırıldı. Luciano Spaletti, Dick Advocaat ve Mustafa Denizli isimleri ön plana çıktı. Başkan Ünal Aysal, Dünya Kupası'nda görev yapan teknik adamları da düşünmek gerektiğini anlattı. Jurgen Klinsmann, Joahim Löw ve Ottmar Hitzfeld gibi tecrübeli isimler için de önümüzdeki günlerde girişimler yapılabilir. Ancak yaklaşan sezon öncesi kampı ve bu 3 teknik adamın önemli görevleri, Galatasaray'ı sıkıntıya sokuyor. Sarı-kırmızılılar ayrıca transfer bütçesini UEFA'nın finansal fair play kriterlerine göre ayarlayacağı için şu an bir takım çalıştırmayan isimler daha önde görünüyor. Kulübün mali durumunun da konuşulduğu toplantıda, UEFA'nın uyguladığı finansal fair-play kriterleri hakkında başkan Aysal'a bilgi verildi.

HALDUN ÜSTÜNEL TT ARENA'DA

Sarı-kırmızılıların yönetim kurulu devam ederken eski yönetici Haldun Üstünel de Türk Telekom Arena'ya giriş yaptı. Üstünel, kısa bir süre kulüpte bulunduktan sonra ayrıldı.

ADRİYATİK LİGİ GÜNDEMDE

Galatasaray yönetimi, toplantıda ayrıca basketbolda yaşananları da değerlendirdi. Önümüzdeki sezon Euroleague'de yer alacağı açıklanan sarı-kırmızılılar, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun tutumuna göre Beko Basketbol Ligi'ne katılmayıp Adriyatik Ligi'nde dahi yer alabileceğini görüştü. Ancak bu konuda yalnızca fikir alışverişinde bulunan başkan Aysal ve yönetim, önümüzdeki günlerde federasyonun tavrına göre hareket etmeyi planlıyor.


Galatasaray\'da 3 Hoca Ön Planda
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da 3 Hoca Ön Planda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TACO: Fenevbahçeyi çalıştırmış hoca istemiyoruzzzzzzz 14 1 Yanıtla
  • Alper Akgün: ne yapıp edip Lucescu yu getirsinler.. 1 0 Yanıtla

Advertisement