Furkan Özçal: Futbol Oynayamadığım İçin Üzgünüm - Son Dakika
Spor

Furkan Özçal: Futbol Oynayamadığım İçin Üzgünüm

Galatasaray'da Prandelli döneminde forma giyemeyen Furkan Özçal, "demek ki işimi iyi yapmıyorum. Hocam oynatırsa elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.

08.11.2014 19:57  Güncelleme: 20:01

Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulamayan isimlerden Furkan Özçal, Karabükspor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Oynamadığı için üzüldüğünü kaydeden Furkan, "Üzücü oynamamak. Benim işim futbol oynamak. Oynatmıyorlarsa, demek ki işimi iyi yapmıyorum" ifadelerini kullandı.

"HOCAM OYNATIRSA, ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Forma beklediğini kaydeden genç oyuncu, "Ben çalışmaya devam edeceğim. Hocam beni oynatırsa da, elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Geçen sezonu kiralık olarak Karabükspor'da geçiren ve ligde 31 karşılaşmada oynayan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise Prandelli'den dakika alamadı.

Furkan Özçal: Futbol Oynayamadığım İçin Üzgünüm
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Furkan Özçal: Futbol Oynayamadığım İçin Üzgünüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • doğrucu davut: geçen sezon karabükün yendiği maçta fener defansını hallaç pamuğu gibi atan bu çocuk galatasaraydan kiralık gitmiş ve bu çocuk takıma giremiyor dandik futbolculara trilyonları su gibi akıt kendi çocuğuna sahip çıkma sonrada tamamen işbilmezlik 4 0 Yanıtla
  • GÜRKAN: FURKAN KARDEŞİM SONUNA KADAR HAKLISIN GS DE BİR KAÇ YILDIR ÇOK GARİP ŞEYLER OLUYOR SEN GEÇEN YIL KENDİNİ FAZLASIYLA İSPATLADIN GERİSİ FUTBOLU BİLMEYEN ZAVALLILARINDIR. BU ÜLKEDE İNSANLAR YA PARAYLA YADA TORPİLLE Bİ YERLERE GELİYORLAR EMEGE SAYGI YOK DENECEK KADAR AZDIR. HAZIRLIK KAMPLARININ PRENSLERİ OLANLAR ŞİMDİ KİRALIKLARDIR. GENÇLER 3 İSTANBUL BÜYÜGÜNDE ÖGÜTÜLMEYE DEVAM EDİLİRLER 2 0 Yanıtla
  • YORUM: ABDURRAHİM ABİNE Bİ SOR SENİ NİYE ALMIŞ KİME SORMUŞTA ALMIŞ ŞİMDİ PARA VEREMİYORUZ DİYE FUTBOLCULARDAN İNDİRİM BEKLİYOR ALAMAYINCA AĞLIYOR SENİ ALMAK İÇİN KAÇ PARA VERMİŞ HADİ SEN GENÇSİN SENİN İÇİN İYİ TRANSFER OYNAMASANDA PARANI ALIRSINDA HİÇ DÜŞÜNMÜŞMÜ BU ÇOCUK BU TAKIMDA OYNARMI OYNAYAMAZ MI DİYE ŞİMDİDE TAKIMI KURTARMA HESAPLARI YAPIYOR, FAKİR ARKADAŞLAR KENDİNİZE KÜSMEYİN KENDİNİZİ HAKİR GÖRMEYİN ZENGİN OLACAK KADAR ZEKİ DEĞİLİM DEMEYİN ASLA ZENGİNLİĞİN ZEKAYLA FALAN ALAKASI YOK ŞANSIN OLACAK ZENGİN OLACAKSIN ZENGİN OLDUKTAN SONRADA BİR TAKIMA ZATEN YÖNETİCİ OLURSUN YAPTIĞIN HER SAÇMALIK TARAFTARA SEMPATİK GELİR. 1 1 Yanıtla

Advertisement