Furkan, Profesyonellik Döneminde İlk Golünü Yedi - Son Dakika
Spor

Furkan, Profesyonellik Döneminde İlk Golünü Yedi

Furkan, Profesyonellik Döneminde İlk Golünü Yedi

PTT 1. Lig’in ekiplerinden Samsunspor’un 21 yaşındaki kalecisi Furkan Köse, profesyonellik döneminde ilk golünü bugün Şanlıurfaspor maçında yedi.

29.03.2014 18:39

PTT 1. Lig'in ekiplerinden Samsunspor'un 21 yaşındaki kalecisi Furkan Köse, profesyonellik döneminde ilk golünü bugün Şanlıurfaspor maçında yedi.

Samsunspor'un genç file bekçisi Furkan Köse, profesyonel olarak 13 Mayıs 2012 tarihide Spor Toto Kupası maçında ilk maçına Samsun'da MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de sahaya çıktı. O maçta gol yemeyen Furkan, daha sonra 2012 - 2013 sezonunda Adana Demirspor maçında Atilla'nın sakatlanması üzerine 79. dakikada kaleyi devraldı. Kalede bulunduğu süre içersinde de gol yemeyen Furkan daha sonra 2013 - 2014 sezonunda ilk maçına ligin 24. haftasında Adana'da oynanan ve ev sahibi takımım ilk yarıda bulduğu gollerle 3 - 3 biten maçta Soner'in sakatlanması sonucu kaleye geçti. Daha sonra genç file bekçisi bir sonraki hafta olan 25. haftada Boluspor maçında da ikinci kaleci Atilla'nın sakatlanmasından sonra kaleye geçti. Bu maçlarda gol yemeyen Furkan, sırasıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 1461 Trabzon, Bucaspor ve Ankaraspor maçlarında 90 dakika kalesini gole kapattı.

Sadece bugün oynanan ve Samsunspor'un 3-1 kazandığı maçın 90. dakikasında gol yiyen genç file bekçisi Furkan Köse, buna göre hem profesyonellik döneminde hem de 641 dakika sonra ilk golünü yemiş oldu.

Genç file bekçisine teknik direktörü Hüseyin Kalpar da sahip çıkarken, "Furkan en iyi şekilde kalesini koruyor ve takıma katkı sağlıyor. Furkan, genç bir kaleci. Öz güveni olan takıma bu kadar katkı sağlayan bir kaleci olduğu için de özellikle gurur duyuyorum. Furkan'ı tebrik ediyorum. Furkan'ın önü inşallah açık olur. Samsun bir kaleci kazanmış oluyor" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Furkan, Profesyonellik Döneminde İlk Golünü Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement