Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

Adana Demirspor, Medikal Park Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak

03.09.2013 13:18

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Medikal Park Antalyaspor ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıda, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şubesi'nin eski başkanlarından rahmetli Ali Hoşfikirer için bir anı maçı yapma düşünceleri olduğunu söyledi.

Bu fikri paylaştıkları Medikal Park Antalyaspor yöneticilerinden de olumlu yanıt aldıklarını belirten Yavuz, "Adana Demirspor için önemli bir isim olan Hoşfikirer'i bu maç ile bir kez daha anmış olacağız. 7 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da 5 Ocak Stadyumu'nda oynanacak bu güzel maça Adanasporlular da dahil olmak üzere tüm Adanalıları davet ediyorum. Sporun dostluk ve barış olduğunu bir kez daha göstermeliyiz" dedi.

Yavuz, sezon açılış maçını Kayserispor ile yaptıklarını hatırlatarak, "Biz tüm hazırlık karşılaşmalarını Süper Lig ekipleri ile yapacağız. Devre arasında da Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağız. Bu maçlarla Süper Lig'e hazırlık yapıyoruz" dedi.

Hoşfikirer'in kardeşi Kerim Hoşfikirer de Adana ve Türk futbolu için önemli bir isim olan ağabeyi için etkinlik düzenlenmesinin ailesini çok mutlu ettiğini, maçtan elde edilecek hasılatın daha sonra belirlenecek bir kuruma bağışlanacağını söyledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi de Hoşfikirer anısına önümüzdeki yıllarda turnuva düzenlenmesi için gerekli katkıyı vermeye hazır olduklaranı kaydetti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement