Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un futbol şube sorumlusu Ahmet Gürses, galibiyet serisini hafta sonu konuk edecekleri Ofspor karşısında sürdürmek istediklerini söyledi.

19.12.2012 15:19

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un futbol şube sorumlusu Ahmet Gürses, galibiyet serisini hafta sonu konuk edecekleri Ofspor karşısında sürdürmek istediklerini söyledi.

Gürses, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Körfez Futbol Kulübü'nü 2-0 yendiklerini hatırlattı. Bu galibiyetle grupta 3. sıraya yükseldiklerini belirten Gürses, "Futbolcu kardeşlerimize Körfez Futbol Kulübü maçında gösterdikleri performanstan dolayı çok teşekkür ediyorum. Teknik heyetimizi de kutluyorum. Takımımız 4 maçtır kazanıyor. Galibiyet serisini Ofspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Futbolcularımız, yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz kenetlenmiş durumda. Bu da başarımızın en önemli nedenlerinden birisi" diye konuştu.

Ofspor maçı hazırlıklarının başladığını ifade eden Gürses, "Ofspor maçını kazanmak istiyoruz. İlk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Ofspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarlarımız bizi 90 dakika boyunca desteklesinler. Tokatspor'a tüm Tokatlıların desteğini bekliyoruz" dedi.

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Yayıncı: Ahmet Ekici - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement