G.Saray Robben'i de Bitiriyor - Son Dakika
Spor

G.Saray Robben'i de Bitiriyor

G.Saray Robben\'i de Bitiriyor

Dünya yıldızlarını bir bir kadrosuna katan G.Saray, bu kez Robben için girişimlere başladı.

22.03.2013 15:00  Güncelleme: 15:19

Alman Bild gazetesi, "Türkler Robben'i ısrarla istiyor" manşetiyle verdiği haberinde; Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Arjen Robben'in gelecek sezon Galatasaray forması giyeceğini yazdı. 29 yaşındaki Hollandalı golcünün Galatasaray'dan teklif aldığı belirtilen haberde, 2015 yılına kadar Almanya'nın rekortmen şampiyonu ve bu sezonunda açık ara puan farklı lideri Bayern Münih'i terkedeceği kaydedildi.

Bayern Münih'te bu sezon yedek kulübesinde kalan ve ilk 11'de çok az oynama fırsatı bulan Arjen Robben'in, "Futbol oynamak istiyorum. Yedeklikten bıktım" dediği belirtildi. Galatasaray'da Hamit Altıntop ile Sneijder'in de olmasının kendisi için önemli olduğunu belirtilen Robben'in Türkiye'de gelecek sezon oynamak için gün saydığı ifade edildi.

Bayern Münih'in eski teknik direktörü İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld'in, "Robben, gelecek sezon Bayern'i çalıştıracak olan Guardiola'nın sistemine uymuyor" açıklamasının da yer aldığı haberde "Robben sezon sonunda Almanya'yı terk edecek" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor G.Saray Robben'i de Bitiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement