Galatasaray'da, Teknik Adam Arthur Zico Gündemde - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da, Teknik Adam Arthur Zico Gündemde

Galatasaray\'da, Teknik Adam Arthur Zico Gündemde

Galatasaray'da Fatih Terim'in istifası sonrası, bazı yöneticiler Brezilyalı çalıştırıcı Arthur Zico'nun ismini gündeme getirdi.

25.09.2013 09:59  Güncelleme: 10:28

Galatasaray'da yönetim kurulu teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı aldı. Türk Telekom Arena Stadı'nda yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim dönemi bitmiş oldu.

GÜNDEMDE 3 İSİM VAR

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, dün saat 11.00'de "Fatih Hoca ile iletişim sorunumuz var; doğru. Ama bu işi 48 saat içinde çözmeliyiz. Belirsizlik ortamı, zarar veriyor, hoca imzayı atmalı" dedi. Aysal'ın bu sözlerinden 8 saat sonra 3. Fatih Terim dönemi sona erdi. Terim'in görevine son verilmesinin ardından sarı-kırmızılılarda teknik direktörlük görevi için adı geçen ilk isim ise geçtiğimiz yıl Bayern Münih'le tüm kupaları toplayarak adeta tarih yazan tecrübeli teknik adam Jupp Heynckes. Tecrübeli Alman hocanın yardımcılığına, bir dönem G.Saray futbolcu ve yardımcı antrenör olarak görev yapan Erdal Keser'in getirileceği öğrenildi. Heynckes'in görevi kabul etmemesi ihtimaline karşı, Belçikalı Eric Gerets ve İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile görüşüleceği öne sürüldü.

ZİCO SÜRPRİZİ

Bu isimlerin yanı sıra spor kulislerinde sürpriz bir isim daha gündeme geldi. O isim bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Brezilyalı teknik adam Arthur Zico. 207-2008 yıllarında Fenerbahçe'ye tarihinin en parlak dönemlerinden birini yaşatan Zico, sürpriz bir şekilde Aziz Yıldırım yönetimi tarafından gönderilmişti. Bu sezon Avrupa'da mutlak başarıyı hedefleyen Galatasaray'ında Şampiyonlar Ligi'nde oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Zico için nabız yoklamaya başladığı ileri sürüldü. Galatasaray taraftarı da saygın kişiliğiyle büyük beğeni kazanan Zico'ya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da, Teknik Adam Arthur Zico Gündemde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement