Galatasaray'ın Adaylarından Rudi Garcia Elden Kaçıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Adaylarından Rudi Garcia Elden Kaçıyor

Galatasaray\'ın Adaylarından Rudi Garcia Elden Kaçıyor

Lucien Favre ve Marcelo Bielsa ile birlikte Galatasaray'da gelecek sezon için belirlenen teknik direktör adayları arasında bulunduğu iddia edilen Rudi Garcia elden kaçmak üzere. İspanya basınındaki iddialara göre, sezon ortasında büyük umutlarla anlaşılan ancak bir türlü istenen performansı veremeyen Gary Neville'de aradığını bulamayan Valencia, teknik direktörlük görevini İspanyol asıllı Fransız çalıştırıcıya emanet etmek istiyor.

16.03.2016 22:38

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Lucien Favre ve Marcelo Bielsa ile birlikte Galatasaray'da gelecek sezon için belirlenen teknik direktör adayları arasında bulunduğu iddia edilen Rudi Garcia elden kaçmak üzere. İspanya basınındaki iddialara göre, sezon ortasında büyük umutlarla anlaşılan ancak bir türlü istenen performansı veremeyen Gary Neville'de aradığını bulamayan Valencia, teknik direktörlük görevini İspanyol asıllı Fransız çalıştırıcıya emanet etmek istiyor.

Derbi sırasında şehirdeydi

Daha önce Fransa Ligue 1'de Lille ile şampiyonluk yaşayan ve son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran Rudi Garcia'nın 13 Mart Pazar günü oynanan Valencia derbisi Levante - Valencia maçı sırasında şehirde bulunması da bir sinyal olarak yorumlandı.

garciarudi

Ocak ayından Luciano Spalletti'nin göreve getirilmesiyle Roma'dan ayrılan Rudi Garcia için Fransız basınında Olympique Lyon'un başına geçeceği söylentileri yer alıyordu. Adı birkaç yıl önce de Valencia ile anılan Garcia'nın, Casa Navarro Malvarossa restoranında yemek yerken görüntülenmesi de İspanyol ekibinin Gary Neville yerine Garcia'yı getirmek için görüşmeler yaptığı iddialarını kuvvetlendirdi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Adaylarından Rudi Garcia Elden Kaçıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement