Galatasaray'ın çılgın Merih Demiral planı! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın çılgın Merih Demiral planı!

Önümüzdeki sezon giderleri azaltacak olan Aslan'da piyasası olan futbolculara gelen teklifler değerlendirilecek. Serie A ekibi Atalanta, Galatasaray'ın stoperi Marcao'ya talip oldu. Atalanta, yüksek bir bonservise Merih'i satarsa Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katacak. Marcao ile kasayı dolduracak olan Cim-Bom, stoper takviyesini bedavaya bitirecek.

17.04.2022 14:50  Güncelleme: 14:55

Önümüzdeki sezon giderleri azaltacak olan Aslan'da piyasası olan futbolculara gelen teklifler değerlendirilecek. Atalanta'nın talip olduğu Marcao'da kilit rol milli futbolcu Merih Demiral'da.

Kasayı milli futbolcu dolduracak! Galatasaray'dan çılgın Merih Demiral planı

28 MİLYON EURO

Atalanta'da kiralık oynayan Merih'in satın alma opsiyonu 28 milyon euro. Atalanta bu opsiyonu kullanıp Merih'i Manchester United'a satmayı planlıyor. Atalanta'nın Merih'ten gelir beklentisi ise 35 milyon euro seviyelerinde.

Kasayı milli futbolcu dolduracak! Galatasaray'dan çılgın Merih Demiral planı

KESENİN AĞZI AÇILACAK

Marcao için 8-10 milyon euro civarında teklifler alan Aslan, Merih'ten gelecek haberi bekliyor. Cim-Bom Atalanta'ya kapıyı 15 milyon eurodan açacak.

Kasayı milli futbolcu dolduracak! Galatasaray'dan çılgın Merih Demiral planı

HEDEF FABIAN SCHAR

Galatasaray, Marcao'nun boşluğunu Newcastle'dan Fabian Schar'la doldurmak istiyor. 30 yaşındaki stoper sezon sonunda boşa çıkacak. İsviçre Milli Takımı ile 69 maça çıkan Schar, bu sezon Premier Lig'de 21 kez forma şansı buldu. Ancak transfer denkleminin merkezindeki isim Merih Demiral. Atalanta'nın izleyeceği gol, Galatasaray'ın planına şekil verecek.

Galatasaray\'ın çılgın Merih Demiral planı!

Son Dakika Spor Galatasaray'ın çılgın Merih Demiral planı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Çolak : Aç tavuk misali cincon yok oradan öyle olacakmış yok buradan böyle olacakmış keramet senaryolarıyla külüp yönetiyorlar Türk futbolunun geldiği noktaya bakarmısınız 0 0 Yanıtla

Advertisement