Galatasaray Lisesi 1963 Mezunları Madalya ve Beratlarını Aldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Lisesi 1963 Mezunları Madalya ve Beratlarını Aldı

Galatasaray Lisesi 1963 Mezunları Madalya ve Beratlarını Aldı

Galatasaray Eğitim Vakfı'nın düzenlediği, Galatasaray Lisesi'nin 532.kuruluş yıl dönümü kutlamaları ile 1963 yılı mezunlarının madalya ve berat töreni bugün yapıldı.
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen törene,...

01.12.2013 12:54

Galatasaray Eğitim Vakfı'nın düzenlediği, Galatasaray Lisesi'nin 532. kuruluş yıl dönümü kutlamaları ile 1963 yılı mezunlarının madalya ve berat töreni bugün yapıldı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Galatasaray Asbaşkanı Özkan Olcay, TBMM Başkan Vekili Güldal Mumcu, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp ve 1963 yılı mezunlarını temsilen Prof. Dr. Tolga Yarman katıldı.

Atatürk, silah arkadaşları ve vefat eden Galatasaraylılar için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, 1963 yılı mezunlarını temsil eden Prof. Dr. Tolga Yarman tüm sınıfa 'Andımızı' okuttu. Program konuşmaların ardından 50. yıl mezunlarının Madalya ve Berat Töreni ile devam etti. Ayrıca, Özhan Canaydın Spor Ödülleri de, Galatasaray Eski Başkanı Özkan Canaydın'ın eşi Asuman Canaydın tarafından başarılı sporculara takdim edildi.

Atatürk'ün Galatasaray Lisesi'ni ilk ziyaret ettiği 2 Aralık 1930 tarihi anısına, Aralık ayının ilk Pazar günü düzenlenen Kurulu Yıldönümü Kutlamaları'nda, Galatasaraylılar her sene olduğu gibi geleneksel Galatasaray Pilavı yiyerek özlem giderdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Lisesi 1963 Mezunları Madalya ve Beratlarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement