Galatasaray Ünlü Teknik Adama Teklif Yaptı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Ünlü Teknik Adama Teklif Yaptı

Galatasaray Ünlü Teknik Adama Teklif Yaptı

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray’da gündeme sürpriz bir isim geldi.

18.06.2014 07:23

İtalyan teknik direktör Roberto Mancini’nin istifasından sonra arayışlarını durmaksızı n sürdüren sarı kırmızılılar Lucescu’dan beklediği cevabı alamayınca diğer adaylara yöneldi. Avrupa basınına göre Galatasaray ilgilendiği ünlü teknik adama ilk teklifini yaptı bile.

Hedefte İtalyan var

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla’nın haberine göre Galatasaray, takımın başına Mancini’nin yerine Massimiliano Allegri'yi getirmeyi planlıyor.

Aysal Hollanda ya da Alman ekolü demişti

Mancini’nin ayrılışından sonra Hollanda ya da Alman ekolünden birine takımı emanet etmek istediklerini söyleyen başkan Ünal Aysal, gazeteci Pedulla’ya göre İtalyan teknik adam Allegri’ye ilk teklifini yaptı. Pedulla, haberinde Galatasaray’ın Allegri’ye yıllık 1.7 milyon Euro teklif ettiğini ve görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Massimiliano Allegri son olarak Milan’da görev yapmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Ünlü Teknik Adama Teklif Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ultra-aslan: lütfen ....ünal aysal..... **** yıldıza çok ihtiyacımız var......bu yazımı oku lütfen....şenol güneşi getirmen lazımdı...kaçırdın...yabancı adamlar olayı çözene kadar sezon bitiyor....... basketbolu falan filan boşver...candamarımız futbol...para ,keyf,zevk,hınç ordan akıyor..... 4 yıldızımız çok akıllıca ve rahat istiyoruz....paran var...yalan yok.....hasan şaşı ,tugayı,ümiti yardımcı olarak serpiştir....bunlar ligi çok iyi tanıyor ve bizden biri......onlar bizim kanımız.... 6 0 Yanıtla

Advertisement