Gencer: Bu Hakemlerle Ligi Bitirmek Zorundayız - Son Dakika
Spor

Gencer: Bu Hakemlerle Ligi Bitirmek Zorundayız

Gencer: Bu Hakemlerle Ligi Bitirmek Zorundayız

Sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak olan Medical Park Antalyaspor, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

22.02.2014 14:35  Güncelleme: 14:43

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak olan Medical Park Antalyaspor, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Zorlu maç öncesi kırmızı-beyazlılar da sakatlığı geçen Eyong Enoh'un da iyileşmesiyle sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

"KAZANMAKTAN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK"

Eskişehirspor karşısında kazanmaktan başka şanslarının olmadığını ifade eden Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, sahadan 3 puanla ayrılacaklarını da dile getirerek, "Bizim için tek sonuçlu maç. Kazanmaktan başka şansımız yok. Elimizdeki mevcut kadro da maçı kazanabilecek güçte. Eskişehirspor'un da gücü ortada. Ligde bulunduğu konum, almış olduğu puanlar sonucunda yukarılarda olması ve Türkiye Kupası'nda yarı finalde olan bir takım. Kupada da Eskişehirspor'la eşleştik zaten. Rakibimiz gerçekten güçlü bir takım ama kazanmaya ihtiyacı olan biziz. Kazanmaktan başka bir şansımız da yok. Allah'ın izniyle 3 puan alan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

"LİGİ BU HAKEMLERLE BİTİRMEK ZORUNDAYIZ. BAŞKA ŞANSIMIZ YOK"

Ligde son haftalarda yaşanan hakem hatalarına da değinen Gencer, ligi bu hakemlerle bitirmek zorunda olduklarını ve başka şanslarının olmadığını vurgulayarak, "Hakemler son haftalarda bizim maçlara tesir ettikleri için bundan sonra bu konuda birşey demek istemiyorum. Futbolcularımız rakibi yendiği gibi üstüne bir de hakemleri yenecekler. Artık maça tesir etmelerini engelleyinceye kadar rakip ne atarsa bir fazlasını atmak zorundayız. Biz hakemler hakkında konuştukça hakem hataları artıyor. O yüzden bir daha hakemler hakkında konuşma yapmayacağım. Bu hakemlerle ligi bitirmek zorundayız. Başka bir şansımız yok" diye konuştu.

"TARAFTAR STADI DOLDURSUN"

Geçen hafta Galatasaray maçında stadı dolduran taraftara da seslenen Gültekin Gencer şunları söyledi:

"Galatasaray maçındaki bir takım olumsuzluklara rağmen seyircimiz maçı küfür etmeden tamamladıysa, bundan sonraki bütün maçları da tamamlayabilir. Umut ediyorum ki yarın ki maçta da stadı tamamıyla doldururlar, ben buna inanıyorum. İnşallah geçen haftaki Galatasaray maçında stadı dolduranlar, Antalyalı olup da Antalyaspor'u desteklemeyen insanlar bu haftada Antalyaspor'u desteklemeye gelirler."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gencer: Bu Hakemlerle Ligi Bitirmek Zorundayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement