Giresunspor'da Yeni Transferler Kampa Katıldı - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Yeni Transferler Kampa Katıldı

Giresunspor\'da Yeni Transferler Kampa Katıldı

Giresunspor, Orduspor'un sol kanat oyuncularından Hüsamettin Tut ile Yeni Malatyaspor'dan Cihan Yeşilırmak'ı da kadrosuna kattı.

11.01.2013 16:03

Giresunspor, Orduspor'un sol kanat oyuncularından Hüsamettin Tut ile Yeni Malatyaspor'dan Cihan Yeşilırmak'ı da kadrosuna kattı.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in onay vermesinin ardından fazla ısrarcı olamayan genç oyuncu da bugün Antalya'ya geçerek yeşil beyazlı ekibin kampına katıldı. Sezon başında da ısrarla istenen genç sol kanat oyuncusu, takımında kalmayı tercih etmiş ancak ilk yarıda forma şansı bulamamıştı. Teknik Direktör Ergün Penbe'nin kadroda görmek istediği oyunculardan birisi olan ve Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Cihan Yeşilırmak ile de yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Orta saha ve sol kanatta görev yapan oyuncu ile her konuda anlaşıldı ve transferinde pürüz kalmadı. Prensip anlaşmasına varılan Hüsamettin ile Cihan bugün Antalya'ya geçerek Çotanakların kampına dahil oldu. Kamp çalışmalarına Antalya'da devam eden Giresunspor'un bugüne kadar prensip anlaşmasına vardığı Ergün Çakır, Atilla Erel, Bilal Şeflek, Feridun Sungur, Aydın Kuzu ve Sefa Başıbüyük ile prensip anlaşmasına varmış ve oyuncular takıma dahil olmuştu.

BAŞKAN BOZBAĞ, "TAKVİYELER YİNE OLACAK"

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, transfer çalışmaları nedeniyle şehre dönüşünü ertelediğini belirterek, ön görüşmede bulunduğu ve haber beklediği oyuncularla son görüşmelerini yapmak için Antalya'da birkaç gün daha kalacağını bildirdi. Başkan Bozbağ, hem transferleri netleştirmek hem de takımın son durumunu takip ettikten sonra şehre dönüş yapmayı planladığını kaydederek hata yapmamak adına da işleri yavaş yürüttüklerini söyledi.

8 OYUNCU KAMPA DAHİL OLDU

Giresunspor'un bugüne kadar 8 oyuncuyla prensip anlaşmasına vardıklarını ve teknik direktör Ergün Penbe'nin raporu doğrultusunda da birçok oyuncuyla görüşmeler yaptıklarını ifade eden Bozbağ, "Şu ana kadar bazı oyuncularla ön protokol yaptık ve bu isimleri Antalya kampımıza dahil ettik. Ancak görüştüğümüz oyunculardan bazıları ya yüksek para istiyor ya da 1,5 yıllık imza atmaya yanaşmıyor. Bu da görüşmelerin uzamasına neden oluyor. Biz bu kez hata yapmayacağız. Çünkü Giresunspor'un sokağa atacak bir kuruşu bile yok. Mevkisine göre az ama öz oyuncu alarak transferi kapatacağız" dedi.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Yeni Transferler Kampa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement