Giresunspor'un Yeni Başkanı Mustafa Bozbağ - Son Dakika
Spor

Giresunspor'un Yeni Başkanı Mustafa Bozbağ

Giresunspor\'un Yeni Başkanı Mustafa Bozbağ

Spor Toto 2.Başkanı seçildi.

21.07.2012 17:05

Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Giresunspor'da bugün Giresunspor Tesisleri'nde yapılan kongrede tek yönetim listesi sunan ve katılan 91 delegenin oyunu alan Mustafa Bozbağ Giresunspor'un yeni

Başkanı seçildi.

Kongreye Ak Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere, Giresun İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Ak Parti il Başkanı Sabri Öztürk, eski ve yeni yöneticiler katıldı.

Yapılan Konuşmalarda herkesin ortak dileği Giresunspor'a daha fazla destek verilmesi ve yeni yönetimin eskilere göre daha fazla destek görmesi yönündeydi.

Yeni başkan Mustafa Bozbağ ise,"Yönetimdeki arkadaşlarımızla tek amacımız Giresunspor'u layık olduğu yere getirmek olacak. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.Umarım hep birlikte büyük başarılar sağlayıp Giresunsporumuzu tekrar bir üst lige çıkarırız" dedi.

Başkan Mustafa Bozbağ'ın Yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor:

"Sedat Ayyıldız, Reşat Bahat, Mehmet Karaahmetoğlu, Hasan Ali Tütüncü, Muzaffer Ejder, Cenap Damcı, Temel İşcan, Bahattin Kurt, Nahid Ramazan Yamak, İbrahim Özkul, Azmi Bük, Hüseyin Günaydın, Aslan Hakyemez, Hüseyin Taşkın, Mehmet Kazancıoğlu." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresunspor'un Yeni Başkanı Mustafa Bozbağ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement