Göztepe'de Tesis İçin Kazma Vuruldu - Son Dakika
Spor

Göztepe'de Tesis İçin Kazma Vuruldu

Göztepe\'de Tesis İçin Kazma Vuruldu

Göztepe camiasının yıllardır hasretini çektiği yeni tesislere kavuşma yolundaki ilk kazmayı, Başkan Hüseyin Altınbaş vurdu.

24.07.2013 17:26

Göztepe camiasının yıllardır hasretini çektiği yeni tesislere kavuşma yolundaki ilk kazmayı, Başkan Hüseyin Altınbaş vurdu.

Urla Altıntaş Mahallesi sınırları içinde Aralık 2011'de 49 yıllığına devralınan 20 dönümlük arazideki hafriyat, drenaj ve altyapı çalışmaları Kaymakam Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, efsane futbolculardan Nevzat Güzelırmak, Futbol Direktörü Özgür Zengin, Teknik Direktör Erhan Altın, futbolcular ve taraftarların katıldığı törenle başladı.

Yönetim, yasal sorunları uzun uğraşlar sonunda aşarken, dün dozere binen Başkan Altınbaş, çalışmaların startını verdi. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Altınbaş, "Kuruluşumuz, kazandığımız kupalar ve Avrupa'daki başarılarımızın ardından tesis inşaatı da bizim için bir dönüm noktası. Bu tesis, gelecekteki başarıların kaynağı olacak" dedi. Arazideki parsellerin birleştirilip yapı izninin alınmasının ardından inşaatına başlanacak tesiste 1 büyük, 2 küçük saha, idari ve kamp binaları, kafeterya olacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe'de Tesis İçin Kazma Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement