Göztepe Urla Tesisleri'nde İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika
Spor

Göztepe Urla Tesisleri'nde İlk Kazma Vuruldu

Göztepe Urla Tesisleri\'nde İlk Kazma Vuruldu

Göztepe Kulübü'nün Urla Torasan Mahallesi'nde yapacağı tesis için ilk kazma bugün vuruldu.

24.07.2013 16:14

Göztepe Kulübü'nün Urla Torasan Mahallesi'nde yapacağı tesis için ilk kazma bugün vuruldu. Kulübün yıllardır özlemi çekilen tesis sorunu için atılan somut adım tüm Göztepelileri sevindirdi.

Urla Torasan Mahallesi'nde düzenlenen temel atma törenine Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, kulüp yetkilileri, futbolcular başta olmak üzere çok sayıda sarı-kırmızlı taraftar katıldı.

Göztepe Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün Göztepe tarihi açısında çok önemli bir gün. Kulübümüz tarihinde sıralama yapacak olursak kuruluş tarihimiz, aldığımız Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye kupaları, Avrupa Fuar Şehirleri Kupasında elde ettiğimiz başarıların ardından tesisleşme bizim için çok önemli bir olaydır. Yapacağımız tesislerle Göztepemiz'in geleceğinde elde edeceği başarıların en önemli etkeni olacaktır" dedi.

Spor camiası içinde önemli ve büyük bir yeri olan Göztepe Kulübü'nün Urla'da tesisleşmesinin ilçeye büyük katkı sağlayacağını dile getiren Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, "Başarılı ve köklü bir geçmişe sahip olan Göztepe Kulübümüzün bundan sonra Urla ile anılacak olmasından büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Törene katılan Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın da futbolda kalıcı başarı için tesisin şart olduğunu vurgulayarak Urla'da yapılacak tesisin Türk futboluna önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Urla Torasan Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazide yapılacak tesiste doğal çim sahaları ile profesyonel futbol takımı için dinlenme ve sağlık odaları, kondisyon salonu yemekhane, malzemelik, spor salonları, çalışma ofisleri ve toplantı salonları bulunacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe Urla Tesisleri'nde İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement