Güler'den Durum Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Güler'den Durum Değerlendirmesi

Güler\'den Durum Değerlendirmesi

Orduspor teknik direktörü Cevat Güler, "Ligde puan cetvelinde sondan ikinci sıradayız, ama lig henüz bitmedi." dedi.

22.04.2013 14:06  Güncelleme: 16:22

Oyuncularıyla ilk olarak Kasımpaşa maçına çıktığını, pozisyona girmelerine rağmen gol atamadıklarına dikkati çeken Cevat Güler, şöyle devam etti:

"Ne olur, nasıl olur ne kadar puan alırız, bu puanlarımız ligde kalmaya yeter mi bunu zaman gösterecek. Ben ve ekibim, futbolcu arkadaşlarım elimizden ne geliyorsa fazlasını yapıp en azından birşeyler yapmaya çalışacağız. En azından puan almaya, puanlar almaya çalışacağız. Lig henüz bitmedi daha oynayacağımız dört 90 dakika daha var."

Mevcut durumun hem kendileri açısından hem de oyuncular açısından çok hoş bir durum olmadığının altını çizen Cevat Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncularımızın normalde daha iyi maçlar oynadıklarını görüyoruz. Geldiğimiz noktada insanın morali olmazsa fizik mücadelesi ya da teknik mücadelesi yeterli olmuyor. Bu morali düzeltmek için uğraştık, yapabildiğimiz bu kadar oldu. Bir haftalık daha süremiz var. Bu oyuncularımızın moral durumunu ayağa kaldırmaya çalışacağız. Çünkü yetenekli oyuncularımız var. Kendi yeteneklerini ortaya koyacak pozisyonda işler henüz bu verimi alamadık."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Güler'den Durum Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement