Hacıosmanoğlu'na Yüklendi - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu'na Yüklendi

Hacıosmanoğlu\'na Yüklendi

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nda kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na muhalif olmasıyla dikkat çeken tek isim olan eski başkanvekili Sebahattin Çakıroğlu'ndan Mustafa Reşit Akçay'ın istifası sonrası sert eleştiriler geldi.

11.02.2014 16:41

Akçay'dan veda mesajı

Trabzon spor'da yönetimde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na muhalif tek isim olan ve sert çıkışlarıyla dikkat çeken Sebahattin Çakıroğlu Mustafa Reşit Akçay'ın istifası sonrası yine Hacıosmanoğlu'nu hedef aldı. Mustafa Reşit Akçay'ın istifasının ardından 61saat.com'un sorularını yanıtlayan Çakıroğlu, " Trabzonspor'da yönetim anlayışı değişmedikçe Mourinho'yu veya Fatih Terim'i getirsen de fark etmez" dedi.

"Transferi kime danışarak yaptıysa onu göreve getirsin"

Mustafa Akçay'ın istifasının önemli olmadığını kaydeden Çakıroğlu, "Hocanın neden istifa ettiği önemli. Acaba kurduğu kadrodan dolayı mı istifa etti? Yeni transferler yapıldı. Oynayan adamların yerine oynamayan adamlar alındı ve takım bu hale düştü. Mustafa Akçay, evet bugün ayrıldı. Bana göre bu ayrılık Trabzonspor için kurtuluş değil. Yönetimin gerçek anlamda, adı üstünde yöneticilik yapması gerekiyor. Benim, bütün yönetici arkadaşlarımın ve Trabzonspor başkanının da başını elinin arasına alıp düşünmesi gerek. Kendi şahsi tasarrufu ile Trabzonspor'un eski hocası Tolunay Kafkas'ı anlamsız bir şekilde gönderdi. Yerine Mustafa Akçay'ı aldı. Tolunay'a verilen paralar Mustafa Akçay'a verilecek. Yeni gelecek olana da verilecek. Hiç kimseye danışmadan tek başına yapılan hareketler sonrasında Trabzonspor buraya geldi. Yönetim bu işi eline almalı. Yönetici arkadaşlarımı davet ediyorum. Trabzonspor şu an da sürücüsüz bir araba veya otobüs gibi. Ne şoförü, ne muavini var. Trabzonspor, tek kişinin hiç kimseye danışmadan cehaletle yönettiği bir kulüp. Önce yönetim kendine bakmalı. Yönetim anlayışı değişmedikçe Trabzonspor'a Lucescu, Mourinho veya Fatih Terim gelse de fark etmez. Yaptığı transferi kime sorarak almışsa, hangi hocanın hangi spor bilgisi ile almışsa o hocayı getirsin. Hocayı değiştirmek Trabzonspor'a katkı sağlamayacak. Bence beyinler değişmeli düşünceler anlayışlar" dedi.

61saat.com

Kaynak: TotemSpor.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • orhan yilmaz: trabzon sporun baskani degismesi gerek yababilecek bir baskan gelmesi gerekli bence 1 0 Yanıtla

Advertisement