Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: "Muratpaşa Belediyespor yenilgisini unutup önümüzdeki lig ve Türkiye Kupası maçlarına odaklandık"

22.11.2013 10:08

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde 7. hafta erteleme maçında deplasmanda Muratpaşa Belediyespor'a 27-25 mağlup olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Muratpaşa Belediyespor yenilgisini unuttuklarını, lig ve Türkiye Kupası maçlarına odaklandıklarını belirtti.

Zenginal, yaptığı yazılı açıklamada, erteleme maçında 2 sayı farkla mağlup olduklarını ifade etti.  Ligde beş maçın ikisini kaybetmelerine rağmen hedefledikleri yerde olduklarını vurgulayan Zenginal, şöyle devam etti:

"Muratpaşa Belediyespor maçını unutup önümüzdeki lig ve Türkiye Kupası maçlarına odaklandık. Taraftarımızın desteği ile her iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak ligde ve kupadaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Pazar günü Konak Belediyespor'u konuk edeceğiz. İlk yarının son maçında ise Ankara Yenimahalle Belediyespor deplasmanına çıkacağız. Türkiye Kupası'nda da İzmir Büyükşehir Belediyespor kulübü ile ilk maçımızı 26 Kasım Salı evimizde oynayacağız. Bu süreçte taraftarımıza büyük görev düşüyor. Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de zor maçlarımızı kolaya çevirmelerini bekliyoruz." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement