Hentbol Erkekler Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Hentbol Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Lig’inde mücadele eden Antalyaspor, oyuncuları Recep Dege, Enis Yatkın ve Mikail Yıldırım ile birer yıllık sözleşme uzattı.

14.08.2015 14:39

Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele eden Antalyaspor, oyuncuları Recep Dege, Enis Yatkın ve Mikail Yıldırım ile birer yıllık sözleşme uzattı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, sol oyun kurucu Mikail, sol kanat oyuncusu Recep ve kaleci Enis katıldı.

Törende konuşan Nafiz Tanır, yeni sezona güçlü bir kadro ile adım atacaklarını belirterek, "Antalya'yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Sözleşme yenilediğimiz 3 futbolcumuz da geçen sezon ellerinden gelenin en iyisini yaparak takıma katkı sağladı. Bu sezon da takıma büyük katkı sağlayacakları inancındayım. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek" dedi.

Hakan İrban ise gelecek hafta Bosna Hersek'te uluslararası bir turnuvaya katılacaklarını, Antalya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. İrban, Bosna Hersek'te bir haftalık kampın ardından lige hazır hala geleceklerini kaydetti.

Oyuncular adına konuşan Recep Dege, bu sezon geçen yıldan daha iyi başarı sağlamak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını dile getirerek, Antalyaspor camiasının bir ferdi olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hentbol Erkekler Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement