Hentbol Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da Yapıldı - Son Dakika
Spor

Hentbol Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da Yapıldı

Hentbol Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara\'da Yapıldı

Yönetim Kuruluna, 2008 ve 2009 Yılı ile 18 Nisan 2010'a Kadar Olan Dönem Harcamalarının Araştırılması Amacıyla 5 Kişilik Hesap ve Tetkik Komisyonu Kurulması İçin Yetki Verildi.

28.11.2010 02:31

Türkiye Hentbol Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Gür Kent Otel'de yapılan genel kurulda, 19 Nisan-31 Ekim 2010 dönemi bütçesi ve HST Spor Giyim ve Limited Şirketi'nin hesapları, oy çokluğu ile ibra edildi. Genel kurulda ayrıca, eski başkanlardan Tarık Cengiz dönemi ile ilgili komisyon kurulması için bir önerge verildi. Önerge sonrasında, yönetim kuruluna, 2008 ve 2009 yılı ile 18 Nisan 2010 tarihine kadar olan dönem harcamalarının araştırılması amacıyla 5 kişilik hesap ve tetkik komisyonu kurulması için yetki verildi.

Toplam 203 delegesi bulunan THF'de, 126 kişinin imza vermesiyle genel kurul, çalışmalarına saat 11.00'de başladı. Gündemdeki tüm maddelerin tamamlanması sonrasında mevcut başkan Bilal Eyüboğlu bir konuşma yaptı. Genel kurul esnasında yönetim olarak yaptıkları icraatları anlatan Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, 'Milli takımlar 30 kamp yapmış ve 10 yurtdışı organizasyona katılmıştır. Tüm kamplarımız devlet tesislerinde yapılmıştır ve bu böyle devam edecektir. Liglerde takım sayısı 70'den, 82'ye yükselmiştir. Aynı dönemde liglere katılan il sayısı da 30'dan, 35'e çıkmıştır. Trabzonspor'u hentbola kazandırdık. Başkan Sadri Şener'e teşekkürlerimi sunuyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da ligimize kazandırmak için çabalarımız sürecektir. Aylık hentbol dergimiz bugün itibariyle yayına başlamıştır ve kulüplerimize ücretsiz dağıtılacaktır. Hiçbir menfaat beklemeden yürüyüşümüz devam edecektir. Birileri konuşmaya devam edecek, biz de yolumuza devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hentbol Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement