"Hayalini Kurduğumuz Kadroyu Oluşturduk" - Son Dakika
Spor

"Hayalini Kurduğumuz Kadroyu Oluşturduk"

"Hayalini Kurduğumuz Kadroyu Oluşturduk"

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal, yapılan transferler neticesinde hayalini kurdukları kadroyu oluşturduklarını söyledi.

30.08.2013 14:14  Güncelleme: 14:18

Kadınlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, yapılan transferler neticesinde hayalini kurdukları kadroyu oluşturduklarını belirtti.

Zenginal, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün transfer çalışmalarını tamamladığını belirterek, "Geçen sezon kadromuzda yer alan 6 oyuncu ile yeniden anlaşmaya vardık, 3 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Dış transferde 2 yerli, 2 yabancı olmak üzere 4 yeni oyuncu ile anlaşma sağladık" ifadelerini kullandı.

Bu sezon yarışacakları üç kulvarda da başarılı olmak istediklerini vurgulayan Zenginal, şunları kaydetti:

"Hayalini kurduğumuz kadroyu oluşturduk. Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'da Challenge Kupası'nda ses getirmek için iç ve dış transferde yoğun bir mesai harcadık. Ayrıca altyapımızdan genç yetenekleri de kadromuza kattık. Geçen sene kadroda yer alan 3 oyuncumuz üniversite eğitimlerini Kastamonu'da sürdürecekleri için bu yıl kadroda yer alamayacak. Öte yandan 18 yaş altı oyuncularımızın bir kısmı da yeni sezonda Süper Lig kadrosunda şans bekleyecek. Takım olarak iyi bir sezon geçireceğimize inanıyoruz." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Hayalini Kurduğumuz Kadroyu Oluşturduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement