"Hep Şampiyonluğa Oynamak İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

"Hep Şampiyonluğa Oynamak İstiyoruz"

"Hep Şampiyonluğa Oynamak İstiyoruz"

Sercan Yıldırım, Aynı Başarıyı Sürdürmek İstediklerini Söyledi

30.06.2010 19:57

Emre KOŞAK/ BURSA,(DHA)

BURSASPOR'un genç gözdesi Sercan Yıldırım, lig şampiyonluğunun kendilerini rehavete sokmadığını, bu yıl da aynı başarıyı sürdürmek istediklerini söyledi, "Her yıl şampiyonluğa oynamak istiyoruz" dedi.

"KAMP DÖNEMİ YORUCU GEÇECEK"

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını bu sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Sercan, antrenmanın sonunda basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tatil yaparken sezon başı kampının nasıl geçeceğini hep düşündüğünü belirten Sercan, yorucu bir kamp dönemi geçireceklerini vurguladı. İyi çalıştıklarını kaydeden Sercan, şöyle konuştu:

"HEDEFLERİMİZ VAR"

"Hedeflerimiz arasında bu yıl da şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkabilmek var. Kadroya yeni katılan arkadaşlarımız var. İnşallah onların da faydasını göreceğiz."

"ŞAMPİYON TAKIM GİBİ HAREKET EDİYORUZ"

"Sezon sonunda yaşadığımız şampiyonluğun ardından tatilde bu duyguyu daha iyi anladık. Şampiyon takım gibi hareket etmeye başladık. Sadece geçtiğimiz senede kalmamalı. Sivasspor gibi olmak istemiyoruz. Her sene şampiyonluğa yürüyen bir takım olmak istiyoruz. Bu takım her şeyi hakediyor. İnşallah başarılarımızı sürdürürüz."

"GOL HEDEFİ KOYMAYACAĞIKM"

Sercan, "Bu yıl kaç gol atmayı hedefliyorsun" sorusuna, "Bu sezon gol hedefi koymayacağım. Rakam söylemeyeceğim. Onun altına düşünce tepki alabiliyoruz. Bu sene inşallah hedefim çok gol atmak ve takıma faydalı olabilmek" cevabını verdi.

"AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Kendi hedeflerinin arasında Bursaspor'dan Avrupa'ya gitmek olduğunu belirten Sercan, bu konuda şunları söyledi:

"Belki de Bursaspor'u hiç bırakmam. Ama eğer bir gün buradan gideceksem sadece Avrupa'ya gitmeyi istiyorum. Benim tek hedefim Bursaspor'dan Avrupa'ya gitmek."

"MENAJERLERİM İLGİLENİYOR"

Kendisiyle ilgili çıkan transfer dedikodularını da değerlendiren Sercan, "Haberlere bakmıyorum. Menajerime böyle bir durum olursa, başkanımızla görüşmesini söyledim. Şu anda sadece Bursaspor'un başarısına yoğunlaştım" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ BENİ HIRSLANDIRIYOR"

"Şampiyonlar Ligi rüyalarına giriyor mu" sorusuna Sercan, "Açıkçası, koşularda bile Ronaldo'nun reklamında düşündüğü gibi, Şampiyonlar Ligi maçlarını düşünerek, neler yapabileceğimi düşünerek koşuyorum. Bu da beni hırslandırıyor" karşılığını verdi.

"REAL MADRİD VE BARCELONA"

Çekilecek kuraların kendileri için de merak konusu olduğunu söyleyen Sercan, "Takımda da o heyecanı görebiliyorum. Takım içinde özellikle istenen bir takım yok ama Real Madrid ve Barcelona, diyoruz. İnşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederiz" diye konuştu. Sercan takıma yeni katılan İnsua ve Vederson'la ilgili olarak da şunları söyledi:

"İnsua, bana faydası olacak bir futbolcu. İnşallah birlikte güzel işler yaparız. Vederson ise en iyi solbeklerden biri. İnşallah ikisi de fayda sağlar."

SABAH ANTRENMANI 07.30'DA

Öte yandan yeşil beyazlı ekip, yeni sezonun hazırlıklarını bu sabah saat 07.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Vederson haricinde tüm futbolcular katıldı.

Düz koşularla başlayan çalışma, açma germe hareketleri ve ardından zamanlı koşuyla son buldu. Yeşil beyazlılar, öğlen ve akşam saatlerinde yapacağı 2 çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

"PARMAK KALDIRIN"

Neşeli geçen sabah antrenmanında Ertuğrul Sağlam, yardımcısı İbrahim Bakır'a sabah kahvaltasında meyve sularını masaya koydurtmadığı için cezalandırma kararı aldı. Bu kararı futbolcularıyla paylaşan Ertuğrul Sağlam, "İbrahim Bakır, kek ve meyve sularını unutmuş. Ceza verelim, diyenler parmak kaldırsın" dedi.

10 BİN EURO CEZA

Bunun üzerine bazı oyuncularının parmağını kaldırmadığını gören Ertuğrul Sağlam, "Kaldıranlar kamp kadrosuna girecek" deyince tüm futbolcular parmaklarını kaldırarak ceza verilmesini onayladı. Gülüşmelere sebep olan bu konuşmanın ardından İbrahim Bakır'a 10 bin euro para cezası verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Hep Şampiyonluğa Oynamak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement