'Hibbert Artık Yeter" - Son Dakika
Spor

'Hibbert Artık Yeter"

\'Hibbert Artık Yeter"

Indiana Pacers'ın formsuz pota altı oyuncusu Roy Hibbert, yine sayı kaydedemediği bir maç sonrası arkadaşlarından da 'toparlan' uyarısı aldı.

07.05.2014 10:31

Indiana Pacers, Doğu Koferansı yarı final serisinin ilk maçında evinde Washington Wizards'a mağlup 102-96 olup, 1-0 geriye düşerken, Roy Hibbert yine manşetlerdeki yerini ayırttı!

Hibbert imkansızın peşinde!

Atlanta Hawks serisinin beşinci ve altıncı maçlarında 0 sayıyla oynadıktan sonra yedinci maçta 13 sayı, 7 ribauntluk performansıyla kendisini bulan Hibbert, Wizards'a karşı oynanan serinin ilk maçında yine 0 sayı üretince, bu kez gazetecilerden önce takım arkadaşlarının tepkisini çekti.

David West'in başında olduğu bir grup oyuncu, 18 dakika sahada kalıp, 0 sayı, 0 ribaunt ve -17 verimlilik puanı ile oynayan Hibbert'la kapalı kapılar ardında özel bir konuşma gerçekleştirdiği ve bu konuşmada Hibbert'tan ihtiyaç duydukları performansı artık sahaya koymasını istedikleri iddia edildi.

Indianapolis Star'ın haberine göre, Paul George da Hibbert hakkında konuştu ve "Ona şu an çok ihtiyaç duyduğumuz bir noktadayız. ve bunun hemen gerçekleşmesi gerek" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Hibbert Artık Yeter' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement