İlk Yarıyı Mağlubiyetle Kapattı - Son Dakika
Spor

İlk Yarıyı Mağlubiyetle Kapattı

İlk Yarıyı Mağlubiyetle Kapattı

Bucaspor'a yenilen Denizlispor, ligin ilk yarısını mağlubiyetle kapatmanın üzüntüsü yaşanıyor.

24.12.2012 10:06  Güncelleme: 10:20

PTT 1. Lig'in ilk yarısının son maçında deplasmanda Bucaspor'a yenilen Denizlispor, ligin ilk yarısını mağlubiyetle kapatmanın üzüntüsü yaşanıyor.

PTT 1. Lig'in son maçında Bucaspor ile karşılaşan Denizlispor, en az 1 puan hedefi ile gittiği deplasmandan eli boş döndü. Maç boyunca etkisiz kalan yeşil siyahlı ekip bu sonuçla ligin ilk yarısını 12. sırada bitirdi. Ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik alan Denizlispor, 6 maçta da sahadan mağlup ayrıldı. Ligin ilk yarısında 16 gol atma başarısını gösteren yeşil siyahlı ekip kalesinde 17 gol görerek ilk yarıyı eksi 1 averajla kapattı.

Ligin son haftasında deplasmanda karşılaştıkları Bucaspor maçından puan almaları gerektiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını söyledi. Ligin ilk yarısını doğrusuyla yanlışıyla bitirdiklerini belirten Dervent, "Oynadığımız birçok maçta futbol olarak üst seviyede olduk. Ancak bunu puana çeviremediğimiz maçlar oldu. Oynanan futbolumuzu nasıl daha yukarılara çekebiliriz ona bakacağız. Yapılacak transferlerle ikinci yarıda Denizlispor'u daha da yukarılara taşıyacağız" dedi.

Ligin ilk yarısının bitmesinin ardından yönetimin birçok futbolcuyla görüşmeye başladığı ve öncelikle kaliteli bir forvet alma konusunda hareket ettiği öğrenilirken, sezon başında transfer edilen Anıl Dilaver ile de yolların ayrıldığı kaydedildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İlk Yarıyı Mağlubiyetle Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement